DXN termékek vásárlása

DXN termékek vásárlása

Nézd meg a videót és ha esetleg nem megy irj bátran!

Egyre több ember ismeri meg a DXN nagyszerű termékeit és szeretné kipróbálni megvásárolni őket.

Annyi jó dolgot hallani a DXN termékek pozitív hatásairól és bizonyára te is szeretnéd kipróbálni megvásárolni valamelyik kávét vagy terméket.

A DXN termékeket legjobban törzsvásárlóként éri meg megvenni hisz akkor kb 25%-al olcsóbban veheted meg. 

De ha valaki nem akar beregisztrálni és tag lenni akkor számukra is van lehetőség kiskereskedelmi vásárlásra a webáruházon keresztül.

Ezt Magyarországon ezen a linken keresztül teheted meg fent a menüsorban a fogyasztói vásárlást választva. és online fizetéssel már meg is rendelheted és kiviszi a futár általában a GLS.

 

 

DXN Regisztráció és vásárlás

DXN Regisztráció és vásárlás

Ha betetted a kosárba amit szeretnél utána a bankkártyás résznél fizethetsz online.

Mint mondtam érdemesebb hosszú távra tervezni, és regisztrálni törzsvásárlónak mert:

  • nincs vásárlási, hálózatépítési kötelezettség, évente egy termék vásárlásával fent tarthatod a törzsvásárlói státuszod, kedvezményekre való jogosultságod!
  • minden vásárlásodra érvényesek a kedvezmények általában 25%
  • Ha DSP csomaggal csatlakozol akkor a csomag árának 110-130-150 % át azonnal megkapod a virtuális számládra, és havonta a vásárlásaid árát további 10%-al csökkentheted, amíg a keret el nem fogy.
  • A vásárlásaiddal pontokat gyűjtesz, és ha ez eleinte nem is érdekel, akkor se vész el, kumulálódik és ha mégis szeretnél üzletileg is foglalkozni a DXN -nel akkor már magasabb szintről indulhatsz, és kaphatsz jutalékot a vásárlásaid és az általad beléptetett tagok vásárlásai után.

Ha valaki regisztrált tag akar lenni, hogy olcsóbban kapja a termékeket vagy esetleg üzletet is építsen akkor itt regisztrálhat.

Ebben az esetben kapnak egy 8-al kezdődő ID számot amivel már a honlapon szereplő kb. 25%-al alacsonyabb törzsvásárlói áron vásárolhatnak, a céges webirodában az Eworldben.

Ha nem a regisztrációkor akar azonnal vásárolni, akkor azt kell bejelölni fent, hogy regisztráció vásárlás nélkül.

Ebben az esetben csak az ID számát kapja meg emailben, és ha vásárolni akar, akkor csinálnia kell egy első bejelentkezést ahol a emailban kapott PIN kőddal kialakithat egy saját jelszót amivel majd be tud járni a webirodába ahol a webáruház online vásárlás van.

Ott ha belép tud vásárolni  tetszőleges mennyiségű terméket, és vagy online fizet vagy utánvétellel küldi ki.

HA ÚGY ÉRZED EZ BONYOLULT NEKED AKKOR ABBAN TUODK SEGITENI, HOGY ÉN BEREGISZTRÁLLAK AZ ADATAIDDAL ÉS KIKÜLDETEM A FIÓKODBÓL UTÁNVÉTELLEL IGY OTTHON FIZETSZ ÉRTE MIKOR ÁTVESZED!

DXN regisztráció üzleti csomaggal

Ennek egy módja van:

  1. A DSP csomag csak regisztrációkor vehető meg, és óriási kedvezményeket ad. A csomag értékének 110-130-150%-át a cég felírja egy virtuális számlára, és a következő 4 évben ez az összeg elkölthető, 10%-onként levásárolható a későbbi vásárlások alkalmával.

Ez a DXN regisztrációs link a csatlakozáshoz:

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/824702547

Ki kell választani a fizetési módot, a szállítás helyét módját és elküldeni. Ezzel el is indítottuk a regisztrációs vásárlást, ami általában 2 napon belül megérkezik a megjelölt helyre, illetve személyesen is átvehető a 1132 Budapest, Váci út 66/E  alatti irodában, ha ezt jelölte be átvételi módnak!

Ha megérkezik a pénz a céghez, vagy előre utalással vagy az utánvétellel akkor kerül fel a webirodába a neve.

Te vásárlóként vagy üzletépítőként akarsz csatlakozni?

ITT MOST AZONNAL MEG IS TEHETED A CSATLAKOZÁST. AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL:

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/824702547

 

 

Comments are closed.