DXN Sampon

DXN sampon

 

DXN Sampon

Hajunk meghatározó szerepet játszik megjelenésünkben. Ezért fontos annak minősége, ápoltsága. Hajunk minőségének megóvásában fontos a megfelelő sampon használata is. A fejbőrön keresztül minden felszívódik, ezért fontos figyelnünk a samponunk összetevőire, a benne lévő hatóanyagokra, vagy éppen “mérgező” káros összetevőkre.

Ahogy a szervezetünknek, úgy a hajunknak is szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, nyomelemekre és megfelelő vérkeringésre, oxigénellátásra. A legújabb wellness trendek szerint azok a hajkozmetikumok a leghatékonyabbak, melyek igazodnak ehhez az életformához és ez által eladhatóak. A legjobb samponok azok az “intelligens kozmetikumok”, melyek ezen igények szerint fejtik ki hatásukat. A legismertebb anyagok, melyek valamennyi samponban megtalálhatóak, természetesen a víz, a 2000 éve használt szóda, mely többnyire számos vegyületet alkotva (pl. Sodium lauryl sulphate) a többi hatóanyaggal együtt eltávolítják a szennyeződéseket a hajról, megtisztítják a fejbőrt.

A hagyományos samponoknál sokszor agresszív összetevőket alkalmaznak “nagyobb” tisztító hatás és habképződés érdekében. Ezen samponok hatása a tisztításba merül ki. A jobb minőségű, gyógynövényeket tartalmazó samponok számára a hajmosás második fázisa a legfontosabb. Ilyenkor szívódnak fel ugyanis a fejbőrön keresztül azok a természetes anyagok, amelyek támogatják a haj és fejbőr egészségét.

Ezért ajánljuk a DXN Ganozhi samponját, ami kiváló minőségű ganoderma kivonatot tartalmaz.

DXN Sampon

A ganoderma a következő előnyöket biztosítja a haj és a fejbőr számára:

  • Javítja a fejbőr vérkeringését és így a hajhagymák oxigén ellátását, vitalitását.
  • A ganoderma jelenléte segíti és befolyásolja az oxido-redukciós folyamatokat, valamint segíti a keratin szintézist (hajépítést), ha rendelkezésre állnak a megfelelő „hajalapanyagok”. /helyes táplálkozás/
  • A ganoderma több mint 200 hasznos anyaga táplálja a sejteket.
  • Gyulladáscsökkentő, antiallergén hatású és segíti a fejbőr esetleges sebeinek gyógyulását, gátolja a korpásodást.
  • Semleges PH értékű, ezért minden hajtípusra használható.

A megfelelő hatás érdekében hajmosáskor a második samponozást hagyjuk legalább 10 percig a hajunkon. Bőrgyógyászati megfigyelések szerint, ugyanis kell néhány perc míg a sejtek megnyílnak és a felszívódás megkezdődik. A sampon lemosásához jobb ha zuhanyt használunk, és nem a más vegyületeket ( habfürdő, fürdősó, szappan ) is tartalmazó kádvízben tesszük azt.

A Ganoderma kivonattal és B5-vitaminnal dúsított, kímélő hatású DXN Ganozhi sampon használatától a haja egészségesebb, selymesebb és csillogóbb lesz.

ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET! ÉLVEZD AZ EGÉSZSÉGET!

DXN sampon

DXN samponban ganoderma van

DXN sampon

vissza a főoldalra: https://egeszsegesember.info