Online hálózatépítés

Online hálózatépítés a DXN segítségével.

online hálózatépítésA DXN termékeit nem kiskereskedelmi úton értékesíti, hanem elégedett fogyasztók ajánlása útján tudnak új fogyasztók csatlakozni a céghez és lehetnek ők is törzsvásárlók. Régebben a hagyományos hálózatépítés idején, ez úgy történt, hogy akik üzletileg akartak foglalkozni egy MLM cég által felkínált lehetőséggel, akkor be kellett vásárolniuk a cég termékeiből. Azokkal járták az országot, tartottak termékbemutatókat és családi tájékoztatókat. Ez sokszor nagyon magas költségekkel járt, ami egyes esetekben még bosszantó is tudott lenni. Voltak ugyanis sokszor olyan esetek, amikor egy hálózatépítő több száz km-t utazott egy leegyeztetett tájékoztatóra, ahova végül nem ment el senki.

Ma már ez nem így van. Az internet megjelenésével a hálózatépítés munkafolyamatai jelentősen könnyebbé váltak. Ma már a telefonálás és a sok utazgatás költségei és terhe nagy mértékben megspórolható. Az internet segítségével ingyenesen kommunikálhatunk és tarthatunk online bemutatókat a világ bármely részén élő embereknek.

Az online hálózatépítés lehetővé teszi, hogy az otthonunkból való kimozdulás nélkül, akár nagy nemzetközi hálózatokat is felépíthessünk és irányíthassunk. Az új tagok toborzása a termékek népszerűsítése, értékesítése ma már online eszközökkel otthoni munka útján hatékonyan megoldható. Nagyon sok ember azért nem akart régen MLM hálózatépítéssel foglalkozni, mert nem akart névlistát írni. Nem akarta a rokonait és személyes környezetét az MLM cég termékeivel és üzleti ajánlatával zaklatni.

Ugyanakkor az MLM lehetőség és ez a vállalkozási forma, nagyon sok ember számára szimpatikus. Így hogy ha fel tudunk mutatni a hálózatépítésnek egy más módját, akkor sokak számára szimpatikus és felvállalható lesz ez az üzleti lehetőség. Az online hálózatépítés lehetővé teszi számunkra, hogy ne a személyes környezetünk felé kommunikáljunk, hanem ismeretlen embereket is meg tudjunk szólítani.

Online hálózatépítés

Az online hálózatépítés segítségével értékesítési tölcséreket építhetünk ki. Ennek az a lényege, hogy online felkeltjük emberek érdeklődését a cég termékei és lehetőségei iránt és a komoly érdeklődők önkéntesen megadják elérhetőségüket ahova információkat küldhetünk nekik. A jól kialakított automatikus rendszerek innentől kezdve rendszeresen hírleveleket küldenek az érdeklődőknek. Ők ezekre a levelekre reagálva egyszerűen regisztrálhatnak, illetve vásárolhatnak az általunk képviselt cégtől.

Az online hálózatépítés lényege tehát, hogy a sokak által elutasított offline kommunikációt felválthatja egy online marketing tevékenység. Az online hálózatépítés nem könnyebb mint a hagyományos MLM. Ugyanakkor könnyebben megtanulható, könnyebben felvállalható és sokkal több ember által megvalósítható.

Az online hálózatépítést is csak profi módon érdemes végezni, mert valós eredményeket itt is csak az tud elérni, aki hajlandó munkát, pénzt, időt és energiát fektetni az online eszközök megismerésébe és használatába. A DXN az online hálózatépítést elfogadja és támogatja és lehetőséget biztosít arra, hogy a cég által ingyenesen kapott professzionálisan kapott weboldalakkal és videókkal egy nagy nemzetközi hálózatot építsen fel. A tagok feladata, a cég és a termékek online népszerűsítése, de a termékek kiszolgálását, a reklamáció kezelését mind a cég végzi. Mindezt egy nagyszerű igazságos marketing terv kell hogy támogassa. A DXN marketingterv ilyen! Erről számtalan sikertörténet beszél.

További hasznos infók az online hálózatépítésről itt: http://onlinepluszpenz.hu/online-halozatepites/

vissza a főoldalra: https://egeszsegesember.info