DXN Ganozhi tusfürdő

DXN Ganozhi tusfürdő

A Ganoderma-kivonattal dúsított DXN Ganozhi tusfürdő gyengéden tisztítja bőrét anélkül, hogy kivonná bőréből a természetes olajokat, károsítaná a bőr érzékeny mikroflóráját, vagy kiszárítaná azt! Így bőre puha és selymes tapintású marad. A DXN ganoderma tartalmú tusfürdője a legjobb választás, ha nem csak tisztálkodásra, hanem bőrápolásra, a bőr fiatalságának megőrzésére is akar tusfürdőt!

Testünk és környezetünk érintkezési felülete, a bőr külső hatásoknak különösen ki van téve. Bőrünk hamar elhasználódik, szárazzá, érdessé, ráncossá válik, ha nem ellensúlyozzuk a napfény, a szél, a hideg, a forróság, a légszennyezés, a tisztítószerek hatását. A bőr ugyan védekezik ez ellen, zsíros váladékkal (faggyú) keni magát, ám előfordulhat, hogy ez nem elegendő. Különösen a munkahelyi és a nagyvárosi légszennyezés káros hatásai, valamint az öregedéssel járó bőrelváltozások ellen tanácsos – főképp száraz bőrűeknek – a rendszeres krémhasználat.

A DXN tusfürdő a DXN egyik népszerű terméke, amely minden fürdőszoba, hasznos kelléke, ha fürdésről vagy bőrápolásról van szó. A DXN tusfürdő egy nagyszerű választás.

DXN tusfürdő

Próbáld ki és kényeztesd magad, a Ganozhi tusfürdő frissítő erejével!

Mert megérdemled a fiatalságot!

 

vissza a főoldalra: https://egeszsegesember.info