DXN Maca Vita Cafe – Kávé

DXN Maca Vita Cafe – Kávé

A Maca Vita kávé a DXN egyik legkülönlegesebb kávéja. Instant arabica kávé amihez a ganodermán kívül ginszenget és macát is kever a DXN. Ízesített kávé, ezért növényi eredetű tejport /pálmavaj/ és nádcukort tartalmaz.

A ginszengnek és macának köszönhetően van egy különleges íze, ami a szigorúan kávéhoz szokott embereknek fura lehet, de én nagyon megszerettem és a hatása minden kávét felülmúl!

Ez egy négyes energia bomba, valódi vitalizáló szuper ital!

  • Arabica kávé – kiváló minőségű arabica kávé a legjobb gazdagságokból
  • Ginseng
  • Maca
  • Ganoderma

Egy tasakból 2 adagot szoktunk készíteni, de ha nagyobb löket vitalitás kell akkor persze egy egész tasakot beleöntünk a csészébe! 80 fokos vízzel szoktuk felönteni, mert a forrázás árthat a gyógynövényeknek!

DXN Maca Vita Cafe – Kávé

DXN Maca Vita Cafe - KávéGinseng –

A Ginseng az élet gyökere, melyet a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmaznak a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és frissesség megőrzésére. Rendszeres fogyasztása erősíti a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, illetve betegség esetén a gyors regenerálódást.Különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és kimerültség következményeként jelentkező betegségekkel szemben.

DXN Maca Vita Cafe - KávéMaca –

A Maca szintén egy olyan növény,amely még nem túl ismert itthon,de a lelkes kísérletezőknek hála egyre többen kezdik megismerni és használni.
A Maca nemcsak a fizikai és a szellemi teljesítményre van jó hatással, hanem a hormonális problémákat is nagyszerűen orvosolja mind a nők, mind a férfiak esetében. Pozitívan hat a libidóra és igazi energiabomba. nem véletlen nevezték az inkák ginzengjének.

Ganoderma pecsétviaszgomba – 

DXN Maca Vita Cafe - KávéA hagyományos gyógyászatban a pecsétviaszgombát évszázadokon keresztül kardiotonikus gyógyszerként alkalmazták. Azoknak a betegeknek ajánlották a régmúlt orvosai, akiknek szívelégtelenségre utaló mellkasi fájdalom, fokozott fáradékonyságra utaló tünetek jelentkeztek, vagy a szokottnál nagyobb stressz-hatásnak voltak kitéve, esetleg konkrét vérkeringési problémákkal küszködtek.

 Ezeket a tapasztalati adatokat támasztották alá kínai és japán kutatók eredményei, akik megállapították, hogy a Ganoderma gomba alkalmazása javítja a vérkeringést és fokozza a szívizom oxigénfelvételét.

A tudományos vizsgálatok egyértelműen bizonyítják, hogy a Ganoderma tényleges értéke nem egy-egy konkrét betegség gyógyításában rejlik. Sokkal inkább abban, hogy normalizálja a szervezet általános működését, erősíti az immunrendszert és ennek révén közvetetten hozzájárul a kóros állapotok javulásához, megszüntetéséhez.

Maca Vita kávé összetevői

Összetevők: cukor (45%), kávékrémpor (40%) (glükóz-fruktóz szirup,  pálmavaj, nátrium-kazeinát (tejfehérje), foszfátok: E340, E451, emulgeálószerek: E471, E472e, természetes színezék: béta-karotin), instant kávépor (13%), ginszeng (Panax ginseng) por (1%), Maca (Lepidium meyenii) por (0,5%), Ganoderma-kivonat (0,5%)

Tápanyagtartalom:

  100 g termékben 21 g termékben
Energia 442,0 kcal 92,8 kcal
Fehérje 3,0 g 0,6 g
Zsír 11,8 g 2,5 g
ebből transz-zsírsav tartalom * *
Szénhidrát 80,9 g 16,9 g

* nem kimutatható (< 0,1%)

DXN Maca Vita Cafe - Kávé DXN Maca Vita Cafe - Kávé DXN Maca Vita Cafe - Kávé

A DXN Maca Vita Café ára

1 adag kávé kb. 125 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva, vagyis 1 tasak 2 adagra használva).

Egy doboz dxn Maca Vita Café 20 darab x 21g-os kiszerelésű tasak instant kávét tartalmaz.

A doboz kávé kiskereskedelmi fogyasztói ára: 7 840-Ft. A törzsvásárlói ára 6125.-Ft.

A termékhez kiskereskedelmi áron a webáruházunkba juthatsz hozzá, de ha beregisztrálsz törzsvásárlónak akkor 20-25% kedvezménnyel tudsz mindig vásárolni!

A vásárlás és regisztráció módjairól itt tájékozódhatsz!

DXN vásárlás és regisztráció módjai