DXN kávé vásárlása

DXN kávé vásárlása

Kávé vásárlása

A DXN ganodermakávé vásárlása nem kiskereskedelmi üzleteken keresztül történik, hanem a tagok által üzemeltetett webáruházakon keresztül működik. Ezekben a webáruházakban lehet kiskereskedelmi áron is megvásásrolni a kávékat és egyéb DXN termékeket. A hagyományos kávés cégekkel ellentétben, a DXN-nél lehetőség van egy törzsvásárlói regisztrációra, amivel az ember jogot szerez arra, hoggy a kávékat, 20-25 %-kal olcsóbban vásárolhassa meg. További kedvezmény, hogy ha egy tagnak meg van a havi min. 100 pontos vásárlási volumene – ami kb. 25-30.000,- Ft vásárlást takar – akkor egyre növekvő százalékban még jutalékot is kap a fogyasztása után, amit levásárolhat a cégnél.

DXN kávé vásárlása

Kávé vásárlása

Ha valaki elkezdi ajánlani a terméket másoknak és azok őhozzá kapcsolódva csatlakoznak a céghez, akkor ezeknek az embereknek a forgalma után is jutalékot kaphat.

A DXN kávé vásárlása tehát a legjobb lehetőség azoknak akik szeretik a kávét, de az egészségükre is odafigyelnek és akik nyitottak az új üzleti lehetőségekre is. A kávé vásárlásával tehát nem csak az egészségünket, de az anyagi biztonságunkat is megalapozhatjuk. A DXN kávé vásárlása és a csatlakozás a céghez ezen a weboldalon keresztül történik:

http://wellnesskavehaz.hu/termekek

Vissza a főoldalra: http://egeszsegesember.hu