Miért a DXN?

Nagy Gábor vagyok  DXN gyémánt vezető

Az emberek akikkel foglalkozom, együtt dolgozok, egytől-egyig igényes és tudatos emberek, akik számára a legfontosabb értékek az egészség, a szabadság, és az anyagi függetlenség, és ezekért a céljaikért hajlandóak is tenni, és és megszerzik azt.

Ha te is ilyen ember vagy, akkor nézzük meg, miben tudnék neked én segíteni?

Abban gondolom egyetértünk, hogy úgyanazzal a gondolkodással amivel egy problémát létrehoztunk, nem lehet úgyanazt a problémát megoldani, valahol valamit változtatni kell!
Bizom benne, hogy te is úgy gondolod, hogy minden a fejben dől el, és ezért ha megváltoztatod a gondolkodásod megváltozik az életed is!

Van egy álmom! Emberek százezreinek megmutatni, hogy lehet másképp élni, s az életben szinte minden dolog választás kérdése, és ha megváltoztatjuk az okokat, a döntéseinket, akkor az okozat is megváltozik! Mert a lehetőség minden ember számára adott, az egészséges, jólétben eltöltött, szabad és boldog életre, de tudni kell a lehetőséggel élni, és kitartóan végig kell menni az úton, ami odavezet.

A probléma ami miatt az emberek 80%-a nem azt az életet éli amit szeretne, amit élhetne, hogy a jó, sokszor a legjobb ellensége, és ha nem szúr eléggé a szőg, akkor az emberek nehezen lépnek ki a kényelmi zónájukból. Szeretnének jobb életet, de amíg jobban félünk a változástól, mint a megszokott rossztól, addig minden marad a régiben.
Ezért ha sikeresebb, egészségesebb, boldogabb életet szeretnél, akkor azért tenni kell! A szerencse, hogy ezen az úton már sokan elindultak, vannak követhető példák, van kitaposott út, és neked semmit se kell kitalálnod, csak a bevált lépéseket megtenni, az eszközöket használni, a tudást megszerezni és kitartóan, nap mint nap tudatosan cselekedni!

Ha semmin se változtatsz, akkor tiz év múlva is ugyanott fogsz toporogni!

A változást nálam is az hozta, mikor rátaláltam információkra és mertem elindulni, egy más uton, kilépni a tömeg sodrásából, az elvárt normákból, a hagyományos gondolkodásból és kimertem probálni valami mást mint amit az átlagemberek tesznek!

A legnagyobb öröm számomra, hogy ma már olyan személyes történetek tömkelege vesz körül, amik arról szólnak, hogy a cég és termékei, amiket képviselek, hogyan segítettek embereket a jobb életmínőséghez, a jobb közérzethez, és az egészségesebb élethez vagy nagyobb teljesítményhez. Sikerélmény, hogy  a munkatársaim, akiknek én mutattam meg az üzletet, és azok is akik már rajtuk keresztül csatlakoztak, sikeresen tudnak kommunikálni, online dolgozni, nagy nemzetközi fogyasztói csoportokat létrehozni és vezetni! Ennek köszönhetően, olyan passzív jövedelmet keresni, ami miatt, anyukaként nem kellett visszamenniük dolgozni alkalmazottként, ami miatt ott tudták hagyni többen a munkahelyüket, és ami segítségével, olyan helyekre tudtak ingyen elutazni, ahova egyébként sose jutottak volna el.

Azon dolgozom, hogy minél több embernek segítsek, legyőzni a félelmeit, kizárni a paradigmáit és megérteni, hogy a legális MLM cégek, nem pilótajátékok, nem átverések, és nem csak azoknak jók akik, az elején csatlakoztak, akik „felül” vannak. Megértem, ha így gondolkodol te is!

De hidd el nem az a lényeg, hogy mit gondolnak az emberek, hanem az, hogy mi az igazság, és mit bizonyitanak a tények, a számok és a statisztikák!

Több munkatársam is jóval utánam csatlakozott, és mégis magas szinten van már, jóval többet keres mint én, és biztos vagyok benne, hogy akik legtöbbet fognak keresni ebből az üzletből, lehet hogy még be sem léptek, most fognak csak ránk találni, és most fognak csatlakozni az európai piacnyitáshoz.
Az elmúlt 9 év alatt elmondhatom, hogy nem igazán adtam el személyesen semmit, mégis egy 120 országra kiterjedő, napról napra növekvő, ma kb 22000 fős hálózat napi fogyasztása után fizet a cég nekem jutalékot. Ma már olyan online képzés és eszközök vannak a szponzorvonalunkon, amivel bárki, eltud indulni és fejlesztve magát, hatalmas sikereket érhet el akár nemzetközi színten is.

Európában jelenleg is 2 új gyár épül, az egyre növekvő igények és forgalom kielégítésére! Az emberek 85%-a kávézik, és egyre több ember figyel oda az egészségére, és kezd el tenni is érte, és keresi ehhez a legjobb megoldásokat, wellness termékeket.

A kérdés az, hogy kik fognak ebből az óriási forgalomból, annak jutalékából részesedni, és TE köztük leszel-e?

A 6,5 millió regisztrált tag, az éves közel 1 milliárd dollár forgalom bizonyiték rá, hogy nem a levegőben beszélünk, és hogy az a tervünk, hogy hamarosan 1 millióan fogyasszák Európában is a DXN termékeit realitás és nem csak álom. Lehet ebben hinni vagy nem hinni, de meggazdagodni azok fognak ezen a lehetőségen, akik nem a kifogásokat, hanem az ehhez vezető utat keresik.
Veled vagy nélküled, de ez az üzlet fel fog épülni Európában is!

Azt kell eldöntened, hogy hajlandó vagy-e kipróbálni most egy új kávét, hajlandó vagy-e befektetni az egészségedbe, és hajlandó vagy-e részt venni a DXN lehetőség népszerűsítésében?

 Tudjuk senkisem szereti a zsákbamacskát, és nem is akarjuk, hogy olyan döntést hozzál amit később megbánnál!

Ezért a DXN lehetővé tette számodra, hogy az elérhetőséged megadásával, most ingyenesen csatlakozz a törzsvásárlói hálózathoz, megvehesd az első termékeidet, már a kedvezményes áron, és ha rendelsz, professzionális eszközökkel tudsz kommunikálni, és üzletet építeni.

Ha tetszenek a termékek és a lehetőség, akkor kapsz 14 napot, hogy igénybe vedd, a cég teljesen egyedi kedvezményes ajánlatát, – ami semmilyen más MLM cégnél nem található – a DSP csomagos csatlakozást! Ez azt jelenti, hogy ha 14 napon belül megrendeled és kifizeted valamelyik A, B, C, üzleti kezdőcsomagot, akkor a cég elengedi az egyszeri 5000Ft-os üzletépítői regisztrációs díjat, és ráadásul, a termékcsomag árának – a nagyságától függően – 110-130-150%-át ráteszi egy virtuális számlára, ahonnan 4 éven belül levásárolhatod, a későbbi vásárlásaidban érvényesítve a kedvezményt!

Tehát ha 14 napon belül élsz ezzel a lehetőséggel, akkor szinte ingyen kaphatsz egy nagy csomag terméket, amit elfogyasztva az egészséged, vagy eladva a pénzügyi helyzeted javíthatod!

Nagy Gábor