DXN regisztráció

DXN regisztrációDXN regisztrációDXN regisztráció

A DXN regisztráció módjairól itt írtam: https://egeszsegesember.info/dxnregisztracio/

Ahogy ott is említettem, lehetőség van több fajta csatlakozásra.

1. Ingyenes csatlakozás – azoknak akik “csak” olcsóbban akarnak vásárolni, és ezért válnak taggá. Ők vásárolhatnak törzsvásárlói áron, de pontértéket nem gyűjtenek, jutalékot nem kaphatnak a forgalmuk után.

itt tud ingyenesen regisztrálni: http://bit.ly/dxningyenregisztracio

A regisztrációban kapott 8-assal kezdődő ID számmal tud vásárolni egy DXN barna weboldalon fizetéskor beírva ezt a számot és kipipálva hogy már DXN tag.

2. Ingyenes csatlakozással – de 14 napon belül DSP csomag vásárlásával, üzletileg aktiválhatja a regisztrációját, vagyis jogosult lesz az olcsóbb ár mellett, jutalékfelvételre is ha léptet be új embereket, és teljesíti a minimális feltételeket – 100 személyes pont havonta. Az ingyenes regisztráció az előbbi linken, s utána 14 napon belül le kell adnia egy DSP üzleti csomag rendelést. Ennek előnye, hogy a csomag árának 110- 130- 150% -át a cég egy virtuális számlára teszi, ahonnan 10%-onként levásárolhatja 4 éven belül. Tehát a belépő csomagja ingyenessé válik.

3. Azonnal üzleti csatlakozással.

a. Csatlakozzon az egyszeri 5000Ft regisztrációs díj befizetésével itt, és válasszon magának néhány terméket amivel elindulhat a tapasztalatok szerzésébe.

http://wellnesskavehaz.hu/member_registration_private

4. Azonnal üzleti csatlakozással, de üzleti csomaggal, ami megvétele esetén a cég elengedi az 5000Ft regisztrációs díjat. Ez lehet sima üzleti csomag, DSP csomag vagy IOC csomag.

A regisztráció az előbbi linken, és a kosárba a webáruházban üzleti csomagot kell rakni.

Ezek 30000Ft felett vannak, így kiszállításuk ingyenes.