Miért a DXN?

Miért a DXN?
miért a dxn

 

DXN  a világ legnagyobb, saját tulajdonú ganoderma farmokkal rendelkező vállalata Malajziában. 

A 24. legnagyobb MLM cég a világon, egy független cég összehasonlítás szerint, de Ázsiában sok helyen az első helyen van.
Több mint 6,1 millió regisztrált taggal rendelkezik, éves forgalma közel eléri az 1 milliárd dollárt!

A DXN céget, a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott – Dato’dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gyógygombák emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gyógygomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma – vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

DXN

A DXN, malajziai központjából irányítva, sikeresen megvalósítja a „One Dragon”, „One World One Market” and „One Mind” koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, a feldolgozástól, majd egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot kezében tartja.
A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, fejlesztési és kutatási tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 24. helyet foglalja el, a hasonló cégeket messze megelőzve! 

miért a dxn

DXN farm

„Ganoderma ültetvény

A DXN ganoderma ültetvényei számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkednek a csúcsminőségű ganoderma gyógygomba termesztésében.

 

 

 

 

Ezek a különlegességek a következők:

  • Megfelelő Klíma – forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.
  • Tiszta víz – 7.0 7.9 pH fenntartásával
  • Friss levegő – az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben
  • Bio termesztés – természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölő szerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
  • Szövet kultúra módszer – 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.
  • Felfüggesztett Elrendezési Módszer – azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított.

A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.”

forrás: http://wellnesskavehaz.hu/dxn

Részletek és a 13 pont ami miatt a a DXN-t érdemes választani annak aki a legjobb árakat, legjobb minőséget és legstabilabb marketingtervet akarja választani:

Miért a DXN?

Vélemény, hozzászólás?