DXN Nederland

Zoek een product dat je elke dag consumeert en praat er met anderen over zoals altijd, toen er nog geen financiele link was. Zo simpel is het! Niks meer!

http://dxnnederland.dxneurope.eu/business_opportunity

nagygabor

Ik ben 51 jaar oud Gabor Nagy.

Ik voltooide mijn afgestudeerd in termen van store management, sales manager vee ingenieur, maar in mijn zakelijke en útkeresésem, en het agentschap is geaccrediteerd cursussen zoals store manager had kunnen zijn.

Ik was in dienst, ik weet wat het betekent om te gaan werken elke ochtend, bazen te dienen, je gaat op vakantie, bij het loslaten, en één dag per maand een vast maandsalaris van 31 dagen waarin u moet weten om een ​​of andere manier te leven ontvangen! Ik heb gewerkt in de landbouw, waar er geen werk tijd wordt altijd klaar te zijn, ik was verwarmingsketel en werkte 24-uursdiensten tot 8-16 lab elke dag.

Ik was een traditionele ondernemer, want ik wilde een vrij man te zijn! Tassen en Mode goederen winkel was, die helaas niet aan onze verwachtingen! Ik droeg de zakken, proberen te achterhalen wat hun behoefte is voor de mensen, want het is een van de mode-jaar werd nog een jaar is net verspreiden in de prijs! Het was koel in de zomer en warm in de winter en het was een enorme afhankelijkheid van het weer! Prompt verzamelden zich rond de goedkope Chinese concurrentie en kon niet concurreren in prijs.

Tot slot had ik een reeks van slechte beslissingen, werden leningen in het bedrijfsleven onderhouden, medewerkers en failliet ging, moest worden gesloten.

Koopje in de intensive care, de ambulance met spoed mij, mijn leven gered, maar ook na de verklaring moest leven op medicatie voor zes maanden, en ik kon niet slapen!

Dus de manier waarop het leger koopje, en we kregen op de straat en we konden niet herstellen, ouders, veel goede vrienden en supporters te danken hebben veel goede humeur van kantoor.

En, natuurlijk, dat in het laatste decennium, ik heb veel boeken over MLM, ontwikkeling van de persoonlijkheid, geloof, positieve megvallásról, verandering van levensstijl te veranderen van denken te lezen, en ik leerde in de online wereld van internet mogelijkheden, online marketing.

En ze er in geslaagd met behulp van DXN’s uitstekende producten en de zakelijke mogelijkheden ze adverteren, voor de mensen die de mensen lid van mijn team te laten zien en nu veel van mijn collega’s enthousiast werken samen om het aantrekken van meer mensen de weg uit van deze kans!

Vélemény, hozzászólás?