DXN fogkrém

DXN fogkrém

A DXN Ganozhi ganodermás fogkrém, több mint egy hétköznapi fogkrém.

Számtalan előnnyel bír a felhasználók számára.
Természetesen a fogápolás az elsődleges felhasználási területe, így elmondható, hogy a Ganozhi fogkrém rendszeres használatával:
– nem lesz több fogkő lerakódás,
– megakadályozza a lepedék és a plakkok kialakulását,
– megelőzi a fogínygyulladást,
– megerősíti a fogzománcot,
– megszünteti a fogíny vérzést,
– javítja a szövetek oxigén ellátását,
– elpusztítja a káros baktériumokat és gombákat
– a borsmenta illóolaja kellemes, friss leheletet biztosít.

DXN fogkrém

A DXN több mint 15 millió törzsvásárlója az elmúlt évtizedek alatt, azonban számtalan módon próbálta ki ezt a terméket, és van akik szerint több mint 65 területen lehet hatékonyan használni.
Csak néhány a sok közül:
– inhalálás
– toroköblítés
– sarokrepedés
– ételmérgezés
– pattanások kezelése
– égési sérülésekre
– szúnyog rovarcsípés esetén
– impotenciára 🙂

vissza a főoldalra: https://egeszsegesember.info

DXN ganozhi fogkrém

Forrás: https://egeszsegesember.info/dxn-fogkrem/

DXN Ganozhi fogkrém ~ DXN termékek (dxntermekek.blogspot.com)

Ganozhi Fogkrém
Ismerd meg a Ganozhi fogrém sokoldalú hatásait.
Mit szólnál ahhoz, ha mutatnék neked egy olyan fogkrémet, amely használatával nem csak megőrizheted fogaid és a fogínyed egészségét, hanem az élet számos területén is eredményesen alkalmazható. / Erről a későbbiekben. /
Először beszéljünk a fogkrémről abból a megközelítésből amire általában szokták használni a fogrémet, vagyis a fogmosásról.
Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az eredmények eléréséhez sokat segíthet a DXN Ganozhi fogkrém.
Milyen előnyökkel járhat, ha a DXN fogrémet választod:
A DXN által forgalmazott fogkrém, a DXN Ganozhi fogkrém, nem tartalmaz fluoridot, szacharint és színező anyagot, csak kiváló minőségű ganoderma kivonatot, mentolt és borsmenta olajat. Barna színét is a ganodermától kapja. Ezen természetes összetevők hatására hatékonyan tisztítja a fogakat, tökéletes ellenszere a fogkőnek és a fogínyvérzést, ami fog elvesztéshez vezethet, is pár nap használat után megszünteti, mint ezt a tudhatjuk a reklámokból. A ganoderma fogkrém nemcsak a fogakat ápolja és üde leheletet ad.
 
A ganodermában lévő enzimek, egy védő réteget képeznek a fogak köré, ami a következő előnyöket biztosítja számodra:
  • Nem lesz több fogkövesedés
  • Megakadályozza a lepedék és a plakkok lerakódását, ezáltal a fogszuvasodás kialakulását is
  • Védelmet biztosít a fogzománc, fogíny, foggyökerek, fogidegek számára
  • A borsmenta illóolaja kellemes leheletet biztosít, köztudottan erős baktériumölő hatása mellett
A sejtek egészséges működéséhez folyamatos, jó oxigén ellátásra van szükség. Igaz ez a csontszövetekre és a fogínyt felépítő szövetekre is.
A fogkrém fő hatóanyagának a ganoderma gombának az egyik legfőbb tulajdonsága, hogy másfélszer több oxigént köt le a vérkeringésben.  így mindig több oxigén jut el a test különböző sejtjeihez, a foggyökerekhez, fogidegekhez és a kötőszövetekhez is, amelyek mind felelősek az egészséges fogakért.
 

DXN Ganozhi fogkrém

Tudtad e?
Egy egészséges szervezetben az esetleg megjelenő gombás fertőzés okozói többnyire közönséges gombafajok, melyek általában az emberi szervezet nyálkás felszínein szaporodnak.
A Candida albicans egy ilyen humánpatogén, mely több, anatómiailag különböző helyszínen megtelepedhet, köztük a szájüregben, a bőrön, az emésztőrendszer mentén vagy a hüvelyben.
A Candida albicanst kimutatták 
már minden korosztályban, különösen csecsemők szájnyílásában, és geriátriai korcsoportban. A Candida albicans túlburjánzása, és bekerülése a nyálka, vagy bőrszövetbe patogén fertőzést okoz. A fertőzés neve Candidiasis.
A szájüregi Candidiasis előfordulhat pácienseknél, akik hosszan tartó antibiotikumkúrát kaptak, immunkompromitált hordozó, vagy citotoxikus kemoterápia, esetleg sugárterápia alanyai voltak.
Az előbbiek a pácienst szisztémás 
Candida fertőzésre is fogékonnyá tehetik. A ma elérhető antifungális gyógyszerek nagy többsége, nemkívánatos mellékhatásokat okoz, és a gyógyszer rezisztencia gyors kialakulásához vezetnek, mély hatást gyakorolva a beteg egészségére.
Ez szükségessé tette egy új, hatékony gombaölő gyógyszer kifejlesztését. A tradicionális orvoslás hatalmas kincstárral rendelkezik olyan antifungális hatású gyógynövények és orvosságok terén, melyek alapul szolgálhatnak gombaellenes hatóanyagok elkülönítésére a növények, állatok, vagy gombák királyságából tudományos kutatás révén.
                                                                          
A fogkrémek a leggyakrabban  használt hatóanyagközvetítő anyagok a szájüregben. Egy 2010. Évi tanulmány azt vizsgálta, hogy a Ganoderma Lucidum tartalmú fogkrém milyen hatással van a Candia albicanssal szemben egy in vitro sorozatos hígításos tesztben. A fogkrém kiemelkedően hasznos lehet HIV fertőzés, sugárkezelés vagy kemoterápia alatt álló, immuncsökkentett pácienseknél és magas rizikójú környezetben, mint az orvosi és sebészeti intenzív osztályok, helyi alkalmazásként a fogsoron és oropharyngeális candidiasisban.
(Forrás:  Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém gombaölő hatása Candida albicans  ellen – egy in vitro tanulmány  Arati Nayak M.D.S.*, Rangnath N. Nayak M.D.S.**,
Kishore Bhat M.D..* Szájsebészeti kutatóintézet, Belgaum – 590010, Karnataka, India.)
 
A Ganozhi fogkrém rendszeres használatával tehát:
nem lesz több fogkő lerakódás,
megakadályozza a lepedék és a plakkok kialakulását,
megelőző a fogínygyulladást,
megerősíti a fogzománcot,
megszünteti a fogíny vérzést,
javítja a szövetek oxigén ellátását,
elpusztítja a káros baktériumokat és gombákat
a borsmenta illóolaja kellemes, friss leheletet biztosít.
 
A sokrétű felhasználhatóság.
A DXN több mint Hatmillió törzsvásárlója az elmúlt évtizedekben azonban a fogkrémet még nagyon sok területen próbálta ki. Ezek a tulajdonságok nem szerepelnek a fogkrém leírásában, de mint érdekességet és terméktapasztalatot mindenképpen érdemes figyelembe venni.
Néhány ilyen terméktapasztalatot szeretnénk veletek megosztani.
  • A kellemes nyár esti sütögetést pillanatok alatt elronthatja a szúnyogok támadása. A szúnyogcsípés kellemetlen és sokáig kellemetlen nyomait a ganoderma fogkrémmel bekenve hamar megszabadulhatunk a kellemetlen érzéstől.
  • Herpesz és pattanások kezelésére is tökéletesen alkalmas. Egy kis gömb ganoderma fogkrém a herpeszre vagy a pattanásra és a kezelés.
  • Van aki a zsíros arcbőr kezelésére ezt a pakolást alkalmazza.
  • Recept: Keverjünk össze másfél ujjnyi Ganoderma fogkrémet egy evőkanál mézzel és 3 csepp Gano Massage Olajjal. Az összetevőket vigyük fel az arcra és az így keletkezett maszkot hagyjuk 20 percig fent, majd langyos vízzel mossuk le. A Ganoderma maszk rendszeres használat során, fiatalos, egészséges bőrt tudhatunk magunkénak a zsíros bőr problémáit elfelejtve.
Egyes angol nyelvű felsorolások a fogkrém több mint 65 felhasználási lehetőségét írják le a tapasztalatok alapján. Hatékonyan használták pl. a vízben feloldott pasztát köhögésnél inhalálásra, gyomorfájás és étel mérgezés esetén italként fogyasztva, torokfájásnál gargarizálva.
Alkalmazták még égési sérüléseknél, ízületi fájdalmaknál, aranyérre, repedt sarok kezelésére, lábgombásodásra és impotencia kezelésére is.
Remélem, hogy meggyőzőek voltak a Ganozhi fogkrém sokrétű felhasználási lehetőségei. Ha te is kedvet kaptál a kipróbálásához, keress meg, hogy hogyan juthatsz leggyorsabban és legolcsóbban a termékhez.