DXN üzleti ajánlata számodra!

DXN üzleti ajánlat számodra!

dxn üzleti ajánlatAz MLM sokak számára negatív érzésekkel, indulatokkal társul, mivel valahonnan rossz tapasztalatokat szereztek, vagy csak hallottak valakiről, aki tud valakiről aki jól bevásárolt, aztán a nyakán maradt minden, és nem sikerült neki, úgy érzi becsapták, és nem működik ez az egész. És különben is csak azok járnak jól, akik az elején csatlakoztak, és egyébként is, minden MLM piramisjáték, és méregdrágák a termékek, hogy a hálózatépítők meggazdagodhassanak!

Ilyen és ehhez hasonló paradigmák terjednek az emberek között, és nagyon kevesen hajlandóak, gondolkodni, és megnézni, mi igaz ezekből az állításokból?! Garantálom semmi, bár vannak egyedi esetek, emberek, csoportok akik okot szolgáltattak erre, de az ő kapzsiságuk, és félrevezető munkájuk nem szabadna, hogy meggátoljon téged abban, hogy megismerd ezt a szakmát, vállalkozási lehetőséget, hisz nem tudok ma semmi más olyan lehetőséget, amivel bárki, komolyabb befektetés, és szakmai végzettség nélkül elindíthatna egy nemzetközi vállalkozást akár az otthonából, stressz és a veszteségtől való félelem nélkül!

Az hogy az MLM ma már mennyire elfogadott üzleti módszer mi sem bizonyítja jobban, minthogy ma már komoly üzleti egyetemeken is tanítják, és hogy talán az egyetlen kereskedelmi forma, ahol a válság idején is 50-100%-os forgalom növekedés az elmúlt években, és ez egyben azt is jelenti, hogy hálózatépítők tömegei számára több száz millió dollár jutalék lett kifizetve világszerte. Persze itt se lesz sikeres mindenki, és kevesen lesznek igazán gazdagok.De hát melyik szakma, vállalkozás az, ahol mindenki az lesz? A hagyományos vállalkozások 80%-a 3 éven belül csődbe megy megszűnik a statisztika szerint. És egy hagyományos vállalkozás esetén, ez akár több milliós bukást, vesztességet jelenthet!

Míg az MLM-ben a bukás ki van zárva, hisz nincs befektetés, rezsi, raktárkészlet, alkalmazott stb. Néhány termék megvásárlásával jogosult leszel arra, hogy pénzt keres abból, hogy mások vásárolnak a te ajánlásodra!

Nem te fektetsz be, nem te gyártod a terméket, nem te szolgálsz ki, nem te kezeled a reklamációkat, nem a tiéd az üzlet kockázata! Te csak nyerhetsz az egészen.

Ha mást nem akkor egészséget, tanulságokat és sok tudást! De aki komolyan belekezd, az általában egyre több pénzt is!
Ez a kis film szerintem mindent elmond miért érdemes mindenkinek valamilyen MLM céghez csatlakoznia.

Miért MLM?

DXN üzleti ajánlat

Ez a bemutató tehát nem egy átverés, nem becsapás, hanem egy több mint 25 éve sikeres, a világ 160 országában jelen levő, több mint 6,5 millió tagot számláló multinacionális világcég ajánlata rajtam keresztül, aki egy vagyok a sok ezer hálózatépítő közül akik már ebből a lehetőségből élnek. 

NEKED IS SEGÍTENI AKAROK, HOGY TE IS KÖZÉNK TARTOZZÁL!

Ehhez az első legfontosabb lépés, hogy végig olvasd ezt a cikket és megnézd a videókat!

 

Ha ezt nem teszed meg, akkor nem te vagy az én emberem, akkor nem téged kereslek!

Ez nem egy gyors meggazdagodást igérő pilótajáték bemutatója, hanem egy olyan üzleti lehetőség, amit minimális befektetéssel, de sok szakszerű munkával lehet elindítani, felépiteni, és amivel pár év alatt akár milliós havi jövedelmeket is el lehet érni, ha az ember hajlandó beletenni az ehhez szükséges munkát!

Miről is van szó?

A pénzkeresetnek több módja létezik az emberek számára.

 1. Alkalmazotti munka: A munkavállaló fix fizetésért eladja a munkaidejét és az alkalmazó céljaiért dolgozik.
 2. Ügynöki munka: Az ügynök általában félig alkalmazott, de már nagyobb befolyása van a jövedelme nagyságára. Termékeket, szolgáltatásokat kell bemutatnia és eladnia és ha nagyon ügyes akkor egy bizonyos mértékig tudja növelni a jövedelmét.
 3. Vállalkozó: Teljesen magára van utalva, befektet, kockáztat, előállít valamit és azt próbája értékesíteni. Nincs fix jövedelme, hisz nem alkalmazott, ezért minden bevétel abból származik, hogy mennyire ügyes. Jövedelme, a bevétele és a kiadása közötti különbség.
 4. Affilate marketing: Ez általában online tevékenység, ami abból áll, hogy különböző cégek termékeit, szolgáltatásait ajánljuk az interneten, és ha valaki rajtunk keresztül lesz vásárlója egy cég termékeinek, szolgáltatásainak, akkor azután ajánlói jutalékban részesülhetünk. Ehhez hasonló pl. a Google Adsense program is ami abból áll, hogy a honlapjainkon linkeket, hirdetéseket helyezünk el, és ha erre kattintanak az emberek, azután jutalékot kapunk.
 5. Vannak a különböző pilótajátékok, piramisjátékok, szerencsejátékok, online fogadások, befektetések, amik vagy valami nagyon könnyű munkát lsd. videó, hirdetésnézést, kattintgatást, kérdőív kitöltést vagy óriási gyors hozamokat ígérnek, és ezzel húznak be embereket. Ezekkel az a baj, hogy egyrészt becsapják az embereket, másrészt a csalódott emberek, a hiteles valós fizető MLM lehetőségeket is elfogják vetni, mert azonosítják ezekkel az átverős lehúzásokkal.
 1. MLM lehetőségek: Az MLM lényege az, hogy egy cég a termékeit, nem importőrökön, nagykereskedőkön, kiskereskedőkön vagy ügynökökön keresztül értékesíti, nem boltokban, szalonokban adja el, hanem ezek nélkül, ezek kihagyásával, közvetlenül juttatja el, a termékei iránt érdeklődő vásárlóknak. Ezeket a vásárlókat úgy találja meg, hogy a termékeit fogyasztó embereknek felajánlja, hogy ha elégedettek a termékek minőségével és hatásaival, akkor keressék meg rokonaikat, ismerőseiket, barátaikat, vagy akár idegen embereket is, és mutassák meg nekik a termékeket, beszéljenek a tapasztalataikról és tájékoztassák őket hogyan juthatnak ők is legolcsóbban hozzá ezekhez a minőségi termékekhez, és hogy kereshetnek ők is pénzt a termékek ajánlásával.

 dxn üzletEzért az ajánlási munkáért, ha abból forgalom lesz, bizonyos százalékot visszaoszt a cég az ajánlónak. Ez többszintes értékesítés, vagyis nem csak azok után kapunk pénzt, akiket mi hoztunk be a rendszerbe, hanem azok után is akiket, majd ők, illetve az ő belépőik hoznak be, cégtől függ, hogy milyen mélységekig!

Minél több embert hozunk be a rendszerbe törzsvásárlónak, annál magasabb üzleti színteket érhetünk el, így a jutalék fajtái, és összege is egyre több és nagyobb lesz! Minél inkább vezetővé válunk, és megtanítjuk az embereket az üzletépítésre, annál nagyobb jutalékunk lesz, mert a legnagyobb pénzt a vezetők kapják, akik a legtöbb munkát teszik bele és a legnagyobb forgalmat generálják!

A hagyományos munkahelyekkel ellentétben, azonban itt bárki lehet főnök, és bárki kereshet többet, mint az, aki őt behozta a rendszerbe! Nem az számít mikor csatlakoztál, hanem az mekkora személyes forgalmat hozol a cégnek!

Nekem több munkatársam is van, aki dupláját keresi annak, amit én, mivel ügyesebb volt, mint én, és több embert léptetett be személyesen, és nagyobb forgalmat generált a környezetében.

Tehát az MLM-ben nem adottak a vezetők, hanem bárki bárkit leelőzhet, és bárki feljuthat a legfelső szintre, lehet TOP kereső, ha annyi sikeres munkát tesz bele!

Nincsenek vezetői fizetések, mert a jutalékot nem üzleti színt, hanem forgalom alapján fizetik. Ezért egy kisebb szintű vezető is kereshet sokkal többet, mint egy „nagy gyémánt” ha ő személyesen több embert hoz be, nagyobb forgalmat generál.

Az MLM Munka nem alkalmazotti tevékenység, senki sem lesz alkalmazottja a cégnek, hanem független vállalkozóként dolgozhat.

Mi ennek a hátránya?

Nincs fix fizetés, nem az elvégzett munkáért, hanem csak is az eredményért, a létrehozott forgalomért fizet a cég.

 

Mi az előnye?

Nincs főnök, nincs kötelező munkaidő, magad választhatod meg a munkatársaidat, és nincsenek jövedelmi korlátok. Az egyszer elvégzett munkáért, ha azt jól csináltad, egy életen át jutalékot kaphatsz.

Az MLM az egyetlen, mindenki által elérhető és megcsinálható passzív jövedelemforrás.

Nézzük akkor mi a munka az MLM-ben?

 

 1. Meg kell ismerni a cég termékeit és saját tapasztalatot szerezni. Ez sokszor nem kötelező elvárás, van, ahol ingyenesen is lehet csatlakozni, de ebben az esetben az üzletépítés nagyon könnyen kudarcba fulladhat. Két okból:
 • Ha nem ismered a termékeket, nem leszel hiteles és mások is úgy fogják gondolni, hogy a termék fogyasztása nélkül is lehet üzletet építeni.
 • Az MLM a másolódás üzlete, ezért, ha te ingyenes indulsz, akkor csak te is olyan embereket fogsz találni, akik ingyenesen akarnak pénzt keresni, de a végén mivel nem keletkezett forgalom, senki sem fog pénzt keresni.

Az MLM jövedelem motorja tehát a személyes havi fogyasztásod!

Ezért csak olyan MLM céghez érdemes csatlakozni, ahol olyan termékek vannak, amiket idáig is fogyasztottál, így nem új kiadást jelentenek a számodra, hanem az idáig az üzletedben vásárolt termékeket leváltod az MLM céged termékeire.

Fontos, hogy ezekbe a termékekbe „szerelmes legyél” és úgy érezd, hogy akkor is megvennéd őket, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség. Ebben az esetben, a havi vásárlásaidat nem fogod tehernek, befektetésnek, áldozatnak venni, hanem azért vásárolsz, mert egyébként is szükséged van rá, megvennéd.

Ha csak azért vásárolnád a termékeket, mert az a jutalékfelvétel feltétele, hamar abba fogod hagyni az üzletet az első kudarcok után és belépett tagjaidra ugyan ez lesz jellemző. Ezért nagyon fontos, hogy fogyasztói MLM hálózatot válassz, és nem olyat, ahol azt mondják, hogy a termék nem számít, úgy is a pénz miatt csatlakozik mindenki. Ezekre a hálózatokra az jellemző, hogy ha nem keresnek pénzt az első hónapokban, nincsenek belépőik „nem működik az üzlet” akkor az emberek azonnal abba hagyják a termékek fogyasztását.

Ha viszont az embereknek fontos a termék és úgy érzik szükségük van rá, akkor abban az esetben is fognak vásárolni, ha az üzlet „nem működik”, nem érnek el gyors sikereket.

Az ilyen alapokra épülő MLM hálózatok mindig stabil jutalék források lesznek, míg a másik esetben, hónapról hónapra futkosni kell, hogy pótoljuk az állandó kieséseket új jelentkezőkkel.

Nézzük akkor mi konkrétan a munka.

A termékek népszerűsítése többféleképpen történhet.
Mint előbb is említettem nagyon fontos a hitelesség.

Elmondhatjuk, hogy az emberek többsége nem feltétlenül egy terméket keres, vagy akar megvásárolni. Óriási a reklámzaj, milliónyi terméket próbálnak nekünk eladni. Ezért, ha egy MLM cég termékeit akarjuk értékesíteni, két dolog alapvető fontosságú:

 

 • Legyen személyes terméktapasztalatunk, ismerjük a termékeket és legyünk tisztában a termékek előnyeivel!
 • Az emberek nem csak a terméket nézik, hanem azt is, aki a terméket ajánlja. Ezért oda kell figyelnünk a megjelenésünkre, a stílusunkra, a személyiségünkre. Egy kedves, értelmes, segítőkész, mosolygós embertől sokkal könnyebben vásárolnak, mint egy slampos, igénytelen, mogorva embertől.

Az MLM tehát nem elsősorban termékeladásról szól, hanem arról, hogy vezetővé válunk, megtanulunk értékesíteni, emberekkel kommunikálni és embereket vezetni. Igazán nagy pénzeket tehát nem egy-két termék eladásával tudunk realizálni, hanem ha nagy csoportokat, fogyasztói hálózatot tudunk felépíteni, akár több országra kiterjedően.

Mindenki maga dönti el, hogy mire helyezi a fő hangsúlyt és mindenki maga dönti el, hogy milyen sebességgel és módszerekkel dolgozik, ismerteti meg az emberekkel a termékeket és az üzleti lehetőséget.

 Van, aki a termékekre helyezi a hangsúlyt, aki sok embert akar meggyőzni mondjuk az egészséges életmód fontosságáról, a betegségmegelőzésről, és szívesen beszél a termékekről, a gyógygombákról, gyógynövényekről stb. Ők főleg fogyasztókat és hasonló gondolkodású üzletépítőket fognak bevonzani.

Vannak, akik üzleti oldalról közelítik meg a dolgot, és mint egy vállalkozást, jó befektetést, passzív jövedelemforrást ajánlják az embereknek. Természetesen ez se megy a termékek szeretete, ismerete nélkül, de a nagyobb hangsúly itt az üzleti kezdésen, helyes starton, a bölcs befektetésen, az üzleti csomagokon van, amikkel a legtöbbet lehet keresni!

 1. Offline Üzletépítés

Az offline üzletépítés lényege, hogy személyesen szólítunk meg embereket. Legtöbb MLM cégnél ezért a belépéskor névlistát iratnak az emberekkel, hogy ezen a listán szereplő emberek legyenek az elsők, akiknek megmutatjuk a lehetőséget.

 Ha valaki nem akarja a személyes környezetét megkeresni, akkor más offline módszerekkel, idegeneket is tájékoztathat a lehetőségről. Ilyen lehet a szórólapozás, plakátok kihelyezése, emberek személyes megszólítása, ismerkedés.

Randy Gage ezért javasolja, hogy aki megteheti, direkt ezért csatlakozzon üzleti klubokhoz, járjon közösségekbe, sportolni, táncolni vagy olyan helyekre, ahol a célcsoportunk megfordul. Például vállalkozó rendezvényekre, képzésekre, egészségnapokra, ezzel kapcsolatos kiállításokra, rendezvényekre, előadásokra. Minél több helyre, ahol ismerkedni tudunk.

 1. Online üzletépítés

Az online hálózatépítés alatt azt értjük, hogy a cégünk termékeire és az üzleti lehetőségre, online hívjuk fel az emberek figyelmét.

Az online marketingnek rengeteg eszköze van, ennek megvalósítására. Készíthetünk honlapokat, blogokat, facebook oldalakat, csoportokat, képeket, videókat erre a feladatra.

DXN üzleti ajánlatMinél profibban csinálja ezt valaki, minél több pénzt mer belefektetni az online eszközökbe, hirdetésekbe, weboldalak optimalizálásába, annál gyorsabb és nagyobb sikereket érhet el a népszerűsítésben. Természetesen nagyon sok dolgot lehet ingyenesen is csinálni, de abban az esetben az eredmények sokkal lassabban jönnek.

 

Az online üzletépítésnél 2 dolog nagyon fontos:

 • Legyen a weboldalad a blogod profi, igényes, vonzó és legyen jól kiépítve a szándékodnak megfelelően. Ha eladni akarsz, webáruházként dolgozol, akkor legyen egyértelmű a folyamat, mennyi az ár, hogy lehet megvenni, fizetni, megkapni.

Ha az a célod, hogy feliratkozókat gyűjts, e-mail-címeket szerez, akkor legyen jó elkapó oldalad, értékesítési tölcséred, jó csali terméked, ajánlatod, amiért az emberek hajlandóak megadni az email címüket, amire te majd az ajánlataidat küldheted!

 • A legprofibb weboldal se ér semmit, ha nem jönnek rá látogatók, nem látja senki, Ezért, ha eredményt akarsz, akkor esetleg még költeni is érdemes, az optimalizálásra, vagyis hogy a keresőkben elsők közt jelenjél meg, vagy hirdetésekre, jól célozva célcsoportokra, hogy olyanok lássák akiket a te témád érdekelhet!

Természetesen sok ingyenes lehetőség is van a honlapod népszerűsítésére, a lényeg, hogy legyen jó a tartalom, az ajánlatod és minél több ember lássa!

Itt is érvényes, amit az offline megjelenésnél mondtam, miszerint az egyik legfontosabb dolog az online személyes márkánk felépítése. Az online világban is nagyon sokat számít a személyes megjelenésünk a munkánk, a honlapjaink, a videóink, képeink és hirdetéseink minősége és igényessége. Azok tudnak sikeresek lenni online, akik kreatívok, ötletesek és áldoznak a tudás és a technikai ismeretek megszerzésébe.

Ha te nem tudsz ilyen honlapokat készíteni, akkor csatlakozz olyan céghez, ahol tudsz ilyeneket kapni, és minimális havi díjért, profi, kész rendszereket adnak a kezedbe.

Ilyen például a DXN!

DXN üzleti ajánlat

Miért a DXN?

 1. A DXN már 25 éve van a piacon, és a ganoderma, ganodermakávé témában piacvezető cég. A legnagyobb saját farmokkal rendelkezik és a legnagyobb forgalmat bonyolítja le világszerte. A direkt értékesítési cégek 100-as listáján a megtisztelő 24. helyen szerepel, 6,5 Millió regisztrált tagjával, közel 1 Milliárd dolláros éves forgalmával, messze a versenytársai előtt van.

A DXN 25 év alatt állandó növekedésben volt, ma már termékei szinte a világ összes országában elérhetőek, több mint 60 országban van saját raktára és irodája. Soha nem voltak termék ellátási gondok, vagy jutalékkifizetési problémák!

Termékei a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek és a világ összes országában elfogadott minőségi bizonyítványokkal rendelkezik. Mivel a kutatás, a termelés, csomagolás és kiszállítás is mind a cég saját kezében van, ezért a legjobb minőséget, a legjobb áron tudja biztosítani.

 1. Termékek.

  A DXN termékei, élelmiszerek, táplálékkiegészítők és higiéniai termékek. Még az ázsiai régióban a táplálékkiegészítőknek és teáknak van a legnagyobb forgalma, addig Európában és az amerikai kontinensen, a ganodermakávék a legnépszerűbbek. A DXN termékeinek a célcsoportja a csecsemőktől az idősebb emberekig, mindenki. Hiszen egészségre mindenkinek szüksége van és kakaót, kávét, teát szinte minden ember fogyaszt. A gyógygombákra és gyógynövényekre alapozott wellnessitalok, táplálékkiegészítők és higiéniai termékek valóban hatékonyan működnek az egészségmegőrzés és gyógyulási folyamatok támogatásában. A legtöbb termékről elmondható, hogy nem csak egészséges a fogyasztása, de élvezeti cikk is.

A termékek ajánlása és bemutatása nagyon egyszerű, hisz az emberek 85 %-a kávézik és szinte minden háztartásban és üzleti megbeszélésen megtalálható a kávé. Minden embernek rengeteg kávézó ismerőse van, így a legegyszerűbb módszer az, ha emberekkel ismerkedünk, meghívjuk őket egy egészséges kávéra és eközben beszélünk az egészségmegőrzésről a gyógygombákról esetleg az üzleti lehetőségről.

 1. A DXN termékei a világ összes országában szinte elérhetőek, így az üzletünket az egész világon építhetjük. Bárhol léptethetünk be embereket, új fogyasztókat és üzletépítőket és a DXN ugyanúgy fog jutalékot fizetni a fogyasztásuk, forgalmuk után. A vállalkozásodat bárhova magaddal viheted, bárhonnan irányíthatod, szervezheted, a jutalékod mindig megfogod kapni, ott ahol bejelentett lakcímed van és a helyi adótörvények alapján vállalkozásod van és számlázni tudsz.

4. Marketingterv

A DXN maraketingterve nagyon igazságos, és mindenki számára lehetőséget biztosít a jövedelemszerzésre. Minimális követelmények mellett, már a kezdetektől kereshetnek pénzt az emberek, amit eleinte általában levásárolhatnak. A pontértékek és a jutalék is kumulálódik, vagyis összeadódik, vagyis sosem vész el, bármikor felvehető.

Természetesen a DXN egy legális, törvénytisztelő cég, ezért az üzletépítő, független vállalkozók pénz formájában, úgy vehetik fel a jutalékukat, ha azt leszámlázzák a cég felé, tehát adóznak utána. Induláshoz azonban nem szükséges vállalkozói igazolvány, azt csak akkor kell kiváltani, hogyha már annyi jutalék gyűlt össze, hogy nem akarja levásárolni hanem vállalkozóként akarja felvenni.

A marketingtervben nincsenek kötelező nagy elvárások, beépített kényszerek, nem lehet az elért szintet elveszteni, kiesni a rendszerből, lenullázódni és nincs kötelezően előírt sebesség, teljesítési kényszer, amit ha nem teljesít valaki, akkor újra kellene kezdenie, mint más MLM cégeknél előfordul.

Az üzletépítést több fajta módon is el lehet kezdeni, attól függően, hogy az ember mennyi pénzt tud, akar befektetni, mennyire gondolja komolyan, mennyire jó a vállalkozói hozzáállása, és mennyire gyorsan akar sok pénzt keresni, illetve mennyire gondolja hosszú távon az egészet?

DXN ÜZLET

Csatlakozási módok: Olvasd el itt, hogy tudsz vásárolni, illetve csatlakozni a fogyasztói hálózathoz?

DXN termékek vásárlása

 1. Üzleti csatlakozás.

Akik pénzt szeretnének keresni a DXN-nel, leggyakrabban üzleti csomagokkal szoktak csatlakozni. Ezek olyan előnyöket biztosítanak, amiket kár lenne kihagyni a csatlakozáskor. Az egyik legnépszerűbb csatlakozási mód az un. DSP csomag, ami a Dinamikus Start Program rövidítése.

 Azért kapta ezt a nevet, mert valóban segíti az üzletépítőt, hogy az indulás első 3 hónapjában, a lehető legtöbb pénzt tudja keresni és dinamikusan kezdhesse el építeni vállalkozását.

A DSP csatlakozás 2 fő előnye:

 1. A DSP csomagok árának, 110-130-150 %-át felírja a cég egy virtuális számlára és ezt a pénzt négy év alatt 10 %-onként a vásárlásoknál le tudja írni, le tudja vásárolni. Ha hosszú távon gondolkodik a termékek fogyasztásában és az üzletépítésben, akkor ez azt jelenti, hogy ingyen kezdheti el az üzletét, sőt még plusz pénzt kap vissza a befizetett összegen felül. Ilyen lehetőség és kedvezmény semelyik más MLM cégnél nem fordul elő.
 1. A DSP csatlakozás másik előnye, hogy ha ön is DSP csomaggal csatlakoztat be új tagokat, akkor a hagyományos marketingtervtől eltérően. sokkal nagyobb százalékú visszatérítést kap. A hagyományos marketingtervben az elején csak 5-9 % a visszatérítés, míg a DSP Startnál, ez akár 60 % is lehet. A DSP csomagokat és kedvezmény rendszert, csak csatlakozáskor lehet igénybe venni és 3 hónapig tart ez a magasabb jutalék elszámolás.
 1. IOC csomaggal csatlakozás.

Az IOC csomag lényege, hogy mi rakunk össze egy 60.000.-Ft értékű csomagot és jelezzük a cég felé, hogy IOC csomaggal csatlakozunk. Ebben az esetben is a cég elengedi az 5.000.-Ft-os csatlakozási díjat, és jutalék jogosultak leszünk.

Az IOC tulajdonképpen hab a tortán, vagyis a hagyományos marketingterv kiegészítése egy plusz jutalék formával. Nevezhetjük ezt egy franchise jognak is.

Ebben a rendszerben nincs kötelező havi vásárlás, nincs kötelező havi 100 pont.

 Ha valaki egyszer megveszi ezt a 60.000.-Ft-os csomagot, azzal jutalék jogosulttá vált a hálózatában vásárolt IOC csomagok után. Vagyis elég egyszer megvenni ennyi terméket, és ha a későbbiekben többet nem is vásárolnak, akkor is jutalékjogosult lesz azok után, akik IOC csomaggal csatlakoznak, akár végtelen mélységig. / A hagyományos marketingtervben történő „sima” vásárlások után, csak akkor kap jutalékot, ha meg van a havi 100 pont, ez a jutalékforma csak az IOC csatlakozások forgalmára érvényes! /

Ezek csak vázlatpontok voltak, érdemes mind a DSP csatlakozásnak, illetve az IOC rendszernek utána olvasni a weboldalamon, hogy mindenki megtalálja a neki legszimpatikusabb üzleti indulás módját.

Fizetnem kell, hogy dolgozhassak?!

Mivel sokan félreértelmeznek dolgokat, ezért gyakran előfordul felháborodás, miszerint milyen dolog az, hogy munkát hirdetünk, és ahelyett, hogy pénzt kereshetne velünk, azzal kezdünk, hogy neki kell fizetnie! De ő pénzt szeretne keresni, nem pedig kiadni!

Ez az óriási különbség az alkalmazotti és a vállalkozói szemlélet között!  /Bár úgy gondolom, ha valaki alkalmazotti munkát keres, ott is először „fizetnie” kell, hisz a munkához szükséges tudás megszerzése, egyetem, képzés is elég sokba pénzt visz el, továbbá a megfelelő megjelenés, öltözet beszerzése is kiadás, az utazási és egyéb költségekről nem is beszélve! /

Le kell tehát szögezni, hogy ezek üzleti csomagok, ami azt jelenti, hogy az ember a befizetéséért a csomag értékéért egy az egyben terméket kap, nem csak valami tagsági díjat, pozíciót vesz meg, amit elbukhat, ha nem folytatja.

 Ha esetleg nem sikerül az üzletépítés, akkor sem veszít semmit, hisz a termékeket felhasználhatja és elfogyaszthatja, és semmilyen kötelezettsége nincs többé a cég felé, ha nem akarja folytatni az üzletépítést. Ezeket a termékeket egyébként is megvette volna a hagyományos kereskedelemben, ezért semmilyen veszteség nem éri, ha üzletileg csatlakozott, de mégsem ért el sikereket.

Fontos tanácsok:

 1. Az MLM nem a gyors meggazdagodás üzlete, bárki is bármit ígér!

Persze vannak, akik azt állítják, náluk hamar el lehet érni milliós havi jutalékokat, de azt nem teszik hozzá hogyan!?

Ha gyorsan hamar akar valaki havi milliókat, a DXN-nél is megteheti, ha úgy tud dolgozni, hogy hetente elad 4 DSP A csomagot, és ezt tudja másoltatni! De ez irreális!

Akik azt mondják, hogy náluk hamar jönnek a milliók, ott általában több dolog van a háttérben:

 1. Irreálisan drágák a termékek, hogy minél többet lehessen visszaosztani a forgalmazóknak!
 2. Általában szóba se állnak az ingyenesen vagy egy termékkel csatlakozni akarókkal, mindenkit a legnagyobb csomag megvételére ösztönöznek, az érzelmekre és gyakran az emberek kapzsiságára hatva, hisz ki ne akarna gyorsabban, nagyobb pénzt keresni, nagyobb százalékot kapni jutalékban? De persze ennek ára van! Fél, akár egymilliós csomagokat is megvetetnek velük, és a marketingterv is úgy van kialakítva, hogy kötelező a havi adott összegű vásárlás, mert, ha az elmarad akkor nincs jutalék. Ezért sokan csak azért vásárolnak, hogy ne essenek ki és jutalékuk legyen!

3.  Általában a bináris jutalék rendszereknél keresnek a vezetők sokat, mivel sok pénz marad bent a rendszerben azoknál, akiknél csak az egyik láb épült, s így nincs jutalékkifizetés.

 1. Sokszor nem mondják el, hogy azok keresnek hamar sokat, akik már egy másik MLM rendszerben is vezetők voltak, és onnét átjöttek, hozták magukkal a csapatukat, illetve a több éves hálózatépítési tapasztalatukat!

A DXN „konkurenciájánál, az Organo Goldnál mind a 4 pont egyezik! Ezért voltak náluk már az első évben milliókat kereső emberek. Az Organic Mission cégtől jöttek át annak szétrobbanása, bedőlése után a vezetők. A termékeik duplájába kerülnek mint a DXN termékei. Hatalmas összegű belépő csomagokkal dolgoznak, és vannak beépitett kényszerek,például csak akkor kapsz jutalékot ha elöző hónapban megvetted a kötelező 30 ezres havi elvárást.

Ezért, ha reálisan nézzük az esélyeket, akkor egy teljesen kezdő üzletépítőnél az első év gyakran a tanulás, a személyiségfejlődés, a szakmai technikai ismeretek, a terméktapasztalatok megszerzésének éve. Persze, ha jó a személyisége, idáig is hangadó volt a társaságában, sokan hallgattak rá, követték, véleményformáló ember, akkor már az első hónapokban is lehet sok csatlakozója és vásárlója így jutaléka is.

De egy teljesen átlagos embernek becsapás lenne, ha azt ígérném, hogy hamar lesz pénze ebből.

Ezért mondjuk, hogy az MLM egy másodállásban, pénzkereső munka mellett végezhető munka, jövőépítés. Folyamatos építkezés, ahol eleinte, mint minden vállalkozásnál befektetés van, ami az idő múlásával megtérül, és a mutató átmegy majd pozitív irányba.

Azok lesznek sikeres nagy vezetők és keresnek sok pénzt, akik ezen az időszakon átmennek, kitartanak és ezzel megalapozzák a későbbi nagy passzív jövedelmeket!

 1. Az MLM egy működő üzleti lehetőség, egy több milliárd dolláros forgalmat lebonyolító iparág. Ha csak a DXN-t nézzük, itt is közel 1 milliárd dolláros az éves forgalom és ez évről évre növekszik. Az én csapatom is általában 400 fővel növekszik havonta. Tehát egyértelmű, hogy nem lehetetlen dolog új embereket fogyasztókat toborozni.

De senki se állítja, hogy könnyű munka ez, és hogy annyiból állna a munka, hogy Facebook csoportokba hirdetéseket dobálunk fel, és próbálunk jelentkezőket találni.

Akik ma MLM cégeknél komoly pénzeket keresnek, nagy vezetőkké váltak, mind a nulláról kezdték, és legtöbbjüknek nem volt komoly iskolai végzettsége, komoly szakmája, szülöktől örökölt nagy öröksége stb. Viszont volt egy nagy álmuk, amit mindenképp elakartak érni, és amiért hajlandóak voltak kilépni a kényelmi zónájukból és olyan dolgokat megtenni, amit mások nem! Elviselték az elutasításokat, a nemeket és mindig mentek tovább, miközben a cég termékeit hűségesen fogyasztották!

Így lettek bakterekből, tanitónénikből, ápolónőkből, buszvezetőkből, pincérekből, kisvállalkozókból, bioboltosokból, természetgyógyászokból, kétkezi munkásokból is ma már csúcskereső, nagy MLM vezetők.

Tehát 2 dolgot gondolhatsz most így a végén:

 1. Ez könnyű, ezt simán meg tudom csinálni!
 2. Ez nem nekem való, én nem vagyok ilyen, nekem ez nem menne!

Henry Ford szavaival válaszolnék: Akár azt gondolod meg tudod csinálni, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad van! vagy ahogy a Biblia mondja Mind az élet mind a halál a nyelv hatalmában van, s ki-ki szeret azzal élni, úgy eszi annak gyümölcsét!

Én úgy gondolom nincs a világon más lehetőség, mint az MLM, amivel ilyen kevés befektetéssel, ilyen hatalmas pénzeket lehet keresni, úgy, hogy az egy idő után már passzívan jön, így örökölhető is, átadható a következő nemzedéknek!

Úgy gondolom, hogy aki ki se próbálja magát ebben a lehetőségben, az olyan dologról mond le, ami az egész életét megreformálhatta volna!

Hisz az MLM nemcsak a pénzről szól, hanem személyiség fejlődésről, felelősségfelvállalásról, emberekre való pozitív hatásról! Az MLM-ben szerzett, megtanult képességek, tudás az élet minden területén jól alkalmazható.

Mivel igazából semmi kockázattal nem jár egy DXN vállalkozás elindítása, ezért nem éri meg a félelmeink, bizonytalanságaink, önbizalomhiányunk, vagy esetleg gyávaság, lustaság miatt elszalasztani a lehetőséget!

Ha másért nem, az egészségünk megőrzése, visszaszerzése, a megfeleő táplálékkiegészítés miatt, vagy az egészséges kávéra való váltás miatt érdemes beregisztrálni, aztán ha később úgy gondolod, akkor bármikor válthatsz és üzletépítésbe is kezdhetsz!

 1. Sok ember kétségbeesett, utolsó próbálkozásként nyúl az MLM lehetőséghez, és ez legalább annyira rossz, mint az, ha csak akkor kapkodunk táplálékiegészítők után, amikor már bejött valami komoly betegség az életünkbe, és gyorsan szeretnénk meggyógyulni, valami olyantól, aminek a fő szerepe nem a gyógyítás hanem a megelőzés lett volna!

Az MLM lehetőség akkor jó, ha az ember munka mellett indítja el, szinte hobbiból és előrelátásból, hogy legyen egy biztos bevétele majd évek múlva, mikor az felépül! Tudjuk, hogy a biztos jól fizető állás már nem létező fogalom, és a nyugdíj is olyan dolog amire egyre bizonytalanabb építeni, hisz egyre kevesebb az aktív kereső réteg, és a kiöregedő nyugdíjat kérő réteg egyre nagyobb.

Ezért az MLM akkor jó, ha az ember jókedvvel, és szabadon tudja csinálni, és nem érződik rajta, hogy egy-egy új belépőn a megélhetése múlik, a sárga csekkek befizetése marad el, ha nem sikerül a tárgyalás.

Ahogy a kínai mondás mondja: A bölcs ember nem akkor kezd el kutat ásni, amikor megszomjazik, hanem akkor amikor még bőségben van!

Ez igaz az egészségmegőrzés, de az anyagi biztonság megteremtése területén is!

Az MLM kiegészítő tevékenység, és akkor érdemes abbahagyni a hagyományos munkát, ha már legalább kétszeresét megkeresed MLM munkával!

Ezért a saját MLM üzleted elindításának a legjobb időpontja MA VAN, MOST!

 

Kiknek ajánlom az MLM-et, így a DXN Üzletet?

 • Fiataloknak, akik nem akarnak egy életen át alkalmazottak lenni, mások álmaiért céljaiért dolgozni és szeretnék nyelvtudásukat, illetve online ismereteiket a legkifizetődőbb módon kamatoztatni.
 • Kismamáknak, anyukáknak, akik otthonról a gyerek mellett szeretnének pénzt keresni.
 • Vállalkozóknak, akik megértik a hálózatépítés lényegét és a passzív jövedelem jelentőségét. Akik olyan vállalkozást akarnak, ahol a kiadások nem viszik el a bevétel nagy részét, és ahol egyszeri munkával egy életre szóló bevétel forrást teremthetnek. Ahol nem lehet bukni, nincs veszteségtől való félelem stressz, viszont van egyre növekvő passzív jövedelem, akár nemzetközi szinten is!
 • Bárkinek, aki hajlandó a szabadidejéből egy részt feláldozni, hogy azt hasznosan töltse, új ismereteket gyűjtsön és kapcsolatrendszerén keresztül vagy az internetet okosan használva online munkával pénzt keressen.
 • Nyugdíjasoknak, akik szabad óráikat értelmesen akarják eltölteni, szeretnék a nyugdíjukat kiegészíteni plusz jövedelemmel, esetleg szeretnének gyerekeiknek, unokáiknak egy örökölhető, passzív jövedelemtermelő rendszert kiépíteni és átadni.
 • Olyan szolgáltatóknak, vállalkozóknak akik nagy ügyfélkörrel rendelkeznek, és nem kerülne semmibe nekik megmutatni egy ilyen terméket, lehetőséget! Például fodrászok, kozmetikusok, masszőrök, edzők, bioboltos, természetgyógyászok stb.

DXN No Limit Team

A DXN európai hálózatán belül a mi vonalunk és csapatunk a legerősebb az online hálózatépítésben. Rengeteg hasznos eszközt, honlapot, videokat készítettünk a csapattagok támogatásárára. Webkonferenciákat, rendezvényeket és sokszor ingyenes képzést biztosítunk, ahol mindenki meg tudja tanulni ennek a szakmának a részleteit.  Képessé válhat arra, hogy ha nulláról is indult, akkor is pár év alatt felépítsen legalább egy akkor hálózatot, amivel elérheti, hogy a saját termékei ingyenesek legyenek vagy ha ügyes akkor komoly jövedelemforrást teremtsen magának.

Mint minden DXN tag, én is üres lappal indultam, és volt idő az elején amikor csak egy, két vásárlóm volt. De a kitartó munkának köszönhetően találtam hat embert, akiket üzletileg is érdekelt a dolog és őket segítve értem el gyémánt szintet. Ma már több mint 24.000 tag van a hálózatomban a világ 120 országából. Lettek a csapatomban olyan vezetők, akik nálam is ügyesebbek voltak és még több üzletépítőt csatlakoztattak személyesen. Ezért vannak, akik kétszer annyit keresnek, mint én, pedig jóval később csatlakoztak. A rendszer ettől igazságos.

Ma már több mint 60 gyémánt van a hálózatomban.

Az elkövetkező hónapokban, években, olyan embereknek szeretnék segíteni, akik elkötelezettek az álmaik felé, akik nem vándorolnak egyik lehetőségből a másikba, akik hajlandók pénzt, időt és munkát fektetni abba, hogy elérjék az anyagi függetlenséget és megszerezzék azt a tudást, amivel ők is anyagilag függetlenné válhatnak, otthoni munkával.

A lényeg, hogy olyan embereket keresek, akik hosszútávon gondolkodnak, akik nem az instant megoldásokat keresik, és hajlandók tanulni, képezni magukat, nap mint nap elvégezni a szükséges feladatokat és tudnak csapatban gondolkodni, dolgozni.

Ha Te ilyen ember vagy, és szeretnél Te lenni a következő gyémántom, akkor iratkozz fel a hírlevelemre, vagy regisztrálj azonnal és vegyük fel a kapcsolatot, hogy milyen üzleti csomaggal szeretnél csatlakozni.

Ha idáig elolvastad az ajánlatom, akkor biztos vagyok benne, hogy Te komolyan gondolod az üzletépítést, és komolyak a szándékaid. Ez jó jel. Várom mindenképp a jelentkezésedet.

Tudom, hogy te is megtudod csinálni!

Köszönettel: Nagy Ildikó