DXN kávé elkészítése

DXN kávé elkészítése

A DXN kávé elkészítése nagyon egyszerű feladat. A DXN kávéi, instant kávék, por állapotúak, így az elkészítésükhöz, 80 fokos víz vagy tej szükséges. Fontos odafigyelni, hogy ne legyen 100 fokos, forrásban lévő a víz, mert ebben az esetben a gyógygomba hatóanyagai sérülhetnek és nem érhetjük el azt a kedvező hatást, amit szerettünk volna.

A DXN kávé elkészítése során a 80 fokos vizet egyszerűen ráöntjük az instant kávéporra és kiskanállal összekeverjük azt. Természetesen mindenki maga dönti el milyen mennyiségű vizet használ, milyen erősségű kávét szeretne inni, mivel akarja ízesíteni a kávéját.

DXN kávé elkészítése

DXN kávé elkészítése

Vannak a DXN-nek ízesített kávéi, mint a 3 in 1 kávé, a Cream kávé , a fehér kávé, amelyek növényi eredetű tejport, illetve nádcukrot tartalmaznak. A Zhi Mocha kávé ezen felül kiváló minőségű kakaóport is tartalmaz, míg a Vita kávé hozzáadott ginsenget és maca gyógynövényt is tartalmaz. A DXN kávé elkészítése után mindenki élvezi a kávézást, mivel az nem jár negatív mellékhatásokkal, nem okoz savasodást, refluxot, heves szívverést, így a kávézás mindenki számára egy egészséges élmény lesz.

vissza a főoldalra: https://egeszsegesember.info

A DXN kávé itt kapható: http://wellnesskavehaz.hu/termekek