DXN kávé ára

DXN kávé ára

DXN kávé áraA DXN kávé árával kapcsolatban több dolgot is érdemes átgondolni.
Általában igaz az a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve,  és az is igaz, hogy aki az egészségén akar spórolni, nem számol a betegségek költségeivel.

Ezért amikor egy termék árát vizsgáljuk, a legfontosabb dolog, hogy mit is kapunk ezért az árért. Ezt hívjuk ár-érték aránynak. Az a legjobb termék, ahol a legjobb árért, a legjobb minőséget kapjuk. A kávék áránál fontos figyelembe venni, hogy nagyon sok fajta kávé létezik. Ezek közül a robuszta kávé termesztése sokkal igénytelenebb, így kevesebb pénzbe kerül, de a minősége is gyengébb, főleg az egészség szempontjából. A robuszta kávé ugyan is több mint 30 % koffeint tartalmaz és magasabb a csersav tartalma is mint a jobb minőségű arabica kávénak.

A kávé árát befolyásolja még a termesztés helye, módja, hogy milyen növényvédő szereket használnak, illetve hogyan szüretelik le az érett kávészemeket. A biogazdaságokban termel, kézzel szüretelt és válogatott arabica kávék a legdrágábbak. A DXN kávénál a legjobb minőségre törekedtek, úgy, hogy közben a legjobb ízvilágot teremtsék meg. Ezért a DXN kávéi kb. 80 %-ban arabica kávét tartalmaznak, de 20 % robuszta kávé is van benne, hogy a robuszta kávé ízvilága és markánsabb íze még teljesebbé tegye a DXN kávék élvezetét.

DXN kávé ára

A DXN kávé ára vizsgálatakor fontos figyelembe venni, hogy itt nem csak kávéról beszélünk, hanem egy hozzá kevert táplálékkiegészítőről is. A DXN kávé ára így a kiváló minőségű kávé és a hozzáadott ganoderma kivonat árából tevődik össze. Ha összehasonlítjuk más prémium minőségű kávék árával, azt látjuk, hogy jóval kedvezőbb árért, sokkal nagyobb kértéket képviselnek. Általánosságban elmondható, hogy egy eszpresszó kávé a legolcsóbb helyeken is 200,- Ft felett kapható, de legtöbb minőségi kávézóban 350,- 600,- Ft között van.

Egy ízesített capucchino általában 500,- – 900,- Ft között kapható a kávézókban. Akik a minőségi kávét szeretik, azok ilyen áron is megveszik, ezért nem üresek a kávézók. A DXN kávé ára még akkor is ha egy teljes zacskóból készítjük el a kávét, nem kerül többe mint 200-250,- Ft.
Általában azonban felezni szoktuk a tasakokat és fél tasakból is élvezetes és jó ízű egészséges kávé készíthető. Ebben az esetben pl. a DXN fekete kávé ára, 100,- Ft körül van, míg egy több gyógynövényt is tartalmazó Vita Cafe, 130, -150,- Ft körül kihozható. Ez az ár ahogy mondtuk nem csak a kiváló minőségű kávét tartalmazza, hanem a nagyon értékes ganoderma kivonatot is.

A DXN kávé ára úgy gondoljuk teljesen megfelel a kávé által nyújtott minőségnek és értékeknek. A DXN kávé árának vizsgálatakor még azt is figyelembe kell venni, hogy a kávé frissítő hatása nem a koffein gyors élénkítő hatásán alapul, hanem egészen más elven működik. Aki kipróbálta már a ganoderma kávét, mindenki arról számol be, hogy sokkal kevesebb kávéval, sokkal tovább maradt meg az élénkítő hatása.. Aki naponta 5 kávét ivott, annak számára, 2-3 ganoderma kávé is ugyan azt a hatást nyújtotta. Így ez is csökkenti a napi kávéra fordított kiadás összegét.