DXN Startképzés 1.

DXN Startképzés 1.

DXN csekklista – út a gyémántig! A helyes start fontossága!

Egy cselekedet egy projekt egy vállalkozás jövőjét legjobban az indulás módja, ereje minősége határozza meg. Egy repülőgép útján is a legtöbb üzemanyag a felemelkedésnél fogy el, amikor már ráállt a pályára és “csak repül” akkor már kevesebb erőfeszítés üzemanyag kell. 

Ha “csak” fogyasztó akarsz lenni, és azért csatlakoztál a DXN-hez, hogy olcsóbban tudj vásárolni, akkor is igaz ez, mert ahhoz, hogy valós eredményeket érj el az egészséged javulása a fittséged javulása terén, bizony az első 3 hónapban oda kell figyelned és tudatosan szedni minden nap a termékeket a lehető  legnagyobb dózisban, hogy a hiányok pótlása eredményes legyen, és a táp illetve hatóanyagok jó munkát végezhessenek, a méregtelenítés, a tisztítás és a helyreállítás területén! Nem lehet eredményeket elérni, ha csak néha 1-2 kapszulát bekapsz!

Ha pedig üzleti lehetőségként léptél be a DXN-be, akkor tudnod kell, a siker és a pénz nem jön és jár automatikusan! Az MLM a hatástöbbszörözésre alapuló igazságos marketing rendszer, ahol a másolódás ami működik! Meg van a sikeres üzletépítés rendszere, know- how-ja, és azt kell követni végigcsinálni! Sokan szeretnének valami kényelmesebb, maguk által kedveltebb rendszer módszer szerint dolgozni, de az MLM több évtizedes története azt bizonyítja, hogy a stabil üzlethez le kell rakni az alapokat, és a már bevált rendszer szerint kell dolgozni. Persze a technológia sokat fejlődik és azt be kell építeni, de az alapokat le kell tenni és azokat kell másoltatni, az eszközöket dolgoztatni!

A DXN hálózatépítésben több ezren indultak már el, de eredményeket kevesen értek el, komoly pénzeket kevesen keresnek, vagyis inkább azt mondanám , kevesebben mint lehetne! Mert a lehetőség minden ember számára ugyanaz, és a cég nem szab korlátokat, amilyen eredményt hozol, amekkora forgalmat generálsz annak jutalékrészét bármekkora, kifizeti a DXN.

Az igazság az, hogy az emberek többsége még el se indult a start vonaltól, aki pedig elindult, a maga feje után indult neki, a maga sebességében, maga módszereivel, elgondolásaival, és legtöbbször alibi munkát végeznek, nem azt aminek eredménye is van! Tehát ha te eredményeket akarsz elérni, és komoly pénzeket akarsz keresni a DXN segítségével, akkor azt kell csinálni ami ezt eredményezi!

Tehát 2 dolog kell! Tanulási és változtatásra való készség. Nem elég tanulni, de meg is kell tenni amit tanulsz, még akkor is ha ez nagy változtatásokat hozna az életedben! 

DXN start képzés

A tanulás pedig idővel jár, nem lehet megúszni, kikerülni! A nagy vagyonnal rendelkező sikeres vállalkozók legalább 1 könyvet elolvasnak havonta!

Sokszor azt mondják, hogy a legtöbb ember nem fogja végignézni a START képzés videóit, mert nincs idejük, így soha nem is lesz! Mert aki spórolni akar a tudás megszerzésén, az nem számol a tudatlanság költségeivel!

Egy egyetemet se tudsz úgy elvégezni, hogy nem rágod át magad a több ezer oldal könyvön amit meg is kell jegyezned tanulnod, hogy levizsgázhass!

Tehát ha nem akarsz tanulni, nincs időd végignézni a videókat, nem akarsz havi 1 könyvet elolvasni, akkor az esélyed a sikerre a nullával egyenlő és csupán a szerencse az ami esetleg bejöhet neked. De ehhez 1 a millióhoz az esélyed.

Ezért te döntöd el mit akarsz, a magad feje után mész, vagy kiképzed magad és a legjobb leszel!

A DXN csekklista ebben lehet óriási segítségedre!

Ahhoz, hogy sikeres legyél a DXN üzletedben, nagyon fontos, hogy úgy indulj neki, hogy tudd merre mész, hova tartasz, mik a céljaid és legyen egy GPS, ami mutatja az irányt, az utat.

Mindenkinek szabadsága van úgy csinálni, próbálkozni az üzletépítéssel ahogy akar, nincsenek elvárások, kötelező dolgok, de a több évtizedes gyakorlat azt mutatja, hogy főleg azok lettek sikeresek és azok építettek fel nagy forgalmat hozó hálózatokat, akik nem a maguk feje után mentek, hanem követték a jól bevált szisztémát, és azt csinálták, ami működik másoknál bevált.

Az MLM lényege a másolhatóság, vagyis az, hogy sok ember minden nap ugyanazokat a folyamatokat, kis dolgokat ismétli és csinálja. Olyan dolgokat, amiket mindenki képes megcsinálni, amihez nem kellenek szuper képességek, sok pénz, egyedi kiváló tulajdonságok, hanem másolható és mindenki által utánozható.

Persze ez nem azt jelenti, hogy akinek van pénze, és vannak kiváló képességei és tulajdonságai ne használja fel, ragadjon az átlagember szintjén, de a növekedésnek és stabilitásnak alapfeltétele, hogy legyen egy olyan technika, „franchise”, tevékenység és eszköz rendszer, amit mindenki képes használni, megtanulni és csinálni. Persze alapvetően fontos a fejlődésre változásra való készség is, igenis meg kell tanulni magasabb szinten dolgozni, gondolkodni, és csinálni dolgokat, de fontos egy sorvezető, egy olyan minimális alap, amit, ha az ember megcsinál akkor elvárható legyen a siker.

Aki nagy üzletet akar, annak igenis kell fejlődni. Nem követelmény a nyelvtudás, a számítástechnikai ismeret, a kreatív eszközök használata, de aki ezekben profivá válik és használja nem gond, csak mindig tudjon, olyan szinten is maradni, dolgozni, hogy amit csinál az másolható legyen, így a kisebb keresetre vágyók, akik nem akarnak túl sokat befektetni, változni, nagyobb sikert elérni, azok is tudjanak dolgozni, és a maguk szintjének megfelelő pénzt megkeresni.

Ha azt sugározza a munkánk, hogy a sikerhez az kell, hogy sok pénzt költünk reklámra, profi saját honlapokat, videókat csinálunk, hogy a legújabb laptoppal járunk, a legjobb kocsikkal megyünk bemutatókat tartani, ha órákat telefonálunk, töltünk kávézókban és a kocsink mindig tele van termékkel teli dobozokkal, az lehet valaki számára vonzó és követendő álom, cél, de sokak számára lehet ijesztő is, és azt sugallhatja, hogy ezek nélkül nem megy, neki is ezt kell csinálni, neki is ilyen eszközök, ilyen tudás kellenének a sikerhez.

Randy Gage azt mondja, hogy ha jár a szád, akkor egy dolgot tegyen, mutasson egy eszközre, ami bemutatja az üzletet vagy választ ad egy kérdésre! Lehetsz te profi szakértője az üzletnek, a hatóanyagoknak, sose a tudásodat fitogtasd, hanem mutasd meg az eszközöket, amik másoknak is elérhetőek, és mások is használhatják. A cél, hogy az emberek az eszközöket tudják használni, és nem nekik kell szakemberré válni. Az üzlet olyan egyszerű, hogy akár egy szalvétára írva is be lehet mutatni, nem kell túl bonyolítani!

A DXN csekklista tehát abban segít, hogy mindenki le tudja tenni az alapokat, és mindenki tudja mik azok az apró lépések, amik megfelelő számú ismétlésével eredményeket lehet elérni.

Szeretnélek végig vezetni azokon a lépéseken, hogy miket kell megtenni attól kezdve, hogy beregisztráltál, addig amíg többszörös gyémánt nem leszel!?

Szeretném, ha megnéznéd a sorba rendezett videókat, amik a lépésekhez kapcsolódnak.

Ez egy szakma, amit meg lehet és kell tanulni. Nem lehet kihagyni lépéseket, minden lépést meg kell tenni, ha az ember valós eredményt akar! Nem lehet sürgetni a sikert és a pénz beáramlását.

Pénz csakis a forgalomból jöhet, ezért azt létre kell hozni először, vagyis ahhoz, hogy beköltözhess a passzív jövedelem termelő házadba, először fel kell építeni azt. Ez a befektetett munkádtól és a profizmus kialakulásának a sebességétől függően 3-4 év minimum.

Vannak, akik már sok lépést kihagyhatnak, mert profiként, igazi vállalkozókként jönnek az üzletbe, de az emberek többsége a legelejétől kezdi, így a 3-4 év minimum kell ahhoz, hogy komoly eredményeket érjenek el, és elkezdjen a havi passzív jövedelem áramlani feléd, olyan mennyiségben, hogy esetleg ezt válaszd fő tevékenységednek, megélhetési forrásodnak!

Az MLM hálózatépítés a világ legegyszerűbb, de nem legkönnyebb munkája!

Az itt elérhető fizetés, életszínvonal egyedülálló és kevés dolog van, amivel elérhető lenne, főleg azoknak, akiknek a kezdéskor nincs se pénze, se igazi tudása, képessége, se végzettsége, csupán nagy lelkesedése és hite abban, hogy ez neki is sikerülhet! Sok szakmából, jó vállalkozásból meg lehet gazdagodni és sikereket lehet elérni, de csak akkor, ha a kezdeteknél ott van egy szuper ötlet, szuper képességek, tudás, szakmai csapat és ami legfontosabb sok befektethető tőke.

A legtöbb embernek ez nincs meg, ezért az egyetlen kitörési lehetőség a számukra az MLM!

Ehhez fontos, hogy az ember a neki legmegfelelőbb MLM céget megtalálja, és abban elkötelezze magát 4 évre legalább, és elkezdje végig csinálni ezt a csekklistát!

Kinek lassabban, kinek gyorsabban fog menni, de aki kitartó és nem adja fel, annak meg lesz az eredménye! A lényeg, hogy a lépéseket mind megcsináld és ha teljesítetted akkor lépj tovább!

Ne kapkodj, ne bíráld fölül és ne válogass, ne hagyj ki egyet se, csak mert neked az nem kényelmes, nem akarsz azon a területen fejlődni! Csináld végig és garantált lesz a siker!

A kezdéshez talán legelőször tegyük tisztába mi az MLM és mi nem?!

Akkor kezdjük.

DXN csekklista:

1./ Csatlakozz a DXN vállalathoz valamilyen üzleti csomaggal!

Nem hiszek az ingyenes regisztrációban és kezdésben. Ha valaki csak 1 terméket akar kipróbálni az vegye meg kiskereskedelmi áron. Aki törzsvásárlói kedvezményt akar egy életen át, az fizesse meg annak az árát!

Aki pedig vállalkozásként tekint a DXN -re és szeretne vele komoly pénzeket keresni, annak az IOC vagy a DSP csomag ajánlott. Természetesen minél nagyobb a csomag annál nagyobb az indulás komolysága. Aki csak a kisujját teszi be a vízbe, nem ugyanaz, mint aki fejest ugrik a vízbe! Nagyobb csomag esetén több a terméktapasztalat, szélesebb körű a termékismeret, a saját bemutató készlet, nő az azonnali termékkiszolgálás esélye, és a másolódás esetén gyorsan, sok jutalék jöhet. A DSP csomagnál pedig egyértelműen minél nagyobb csomag annál több lesz a levásárolható összeg!

2./ Tisztázd magadban, hogy miért csatlakoztál, mik a céljaid, mit szeretnél elérni? Írj magaddal szerződést, hogy 4 évig nem állsz fel, kijárod az iskolát és közben már pénzt is fogsz keresni!

Vannak, akik szerint az első 48 órában dől el minden és ebben lehet egy kis igazság. Legtöbbször egy MLM-hez való csatlakozás egy gyors döntés következménye. Találkozol valakivel, bemutatja neked az üzletet, olyan ügyesen adja elő, hogy te teljesen belelkesedsz és úgy gondolod, hogy ez neked is sikerülni fog, te is meg fogsz gazdagodni ezzel a lehetőséggel. Azután hazamész, elmondod a párodnak, esetleg a szüleidnek és akkor szembesülsz vele először, hogy nem biztos, hogy mindenki egyetért veled abban, hogy ebbe neked bele kell kezdened és hogy te képes leszel egy ilyen üzletet felépíteni.

 Ezért nagyon fontos, – bár nem feltétel – , hogy ha lehet a pároddal együtt hallgass meg egy tájékoztatót, mert a későbbiekben nagyon fontos lenne, hogy ezt teljes egységben és hitben csináljátok.

Tehát az első 48 órában eldőlhet, hogy bele fogsz-e kezdeni, vagy hamar elsorvad a lelkesedésed.

Ezzel csak akkor van komoly gond, ha már úgy mész haza, hogy odaadtad a pénzed, a hitelkártyádat a „szponzornak” és kész tények elé állítod a családod.

És ez rá fogja nyomni a bélyeget az egész indulásra, és az üzletépítésre.

Ezért fontos, hogy mielőtt komoly összegeket befektetsz egy ilyen üzletbe, alaposan gondold át ezt a két dolgot:

 

  • Ez egy üzleti vállalkozás, ami befektetés nélkül nem működik. Tehát csak akkor érdemes elkezdened, ha legalább a legkisebb üzleti csomagot meg tudod venni az induláskor. Erre egyrészt azért van szükség, hogy saját terméktapasztalatot szerezz, másrészt azért, mert az MLM a másolódás üzlete és csak akkor lesz pénzed belőle, ha ez másolódik és mindenki üzleti csomaggal csatlakozik. Ezért fontos, hogy olyan céghez csatlakozz, amelynek termékeire szükséged van, fel tudod azokat vállalni és akkor is meg vennéd annyiért, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség. Ha szereted a termékeket és úgy gondolod, hogy szükséged van rájuk, soha nem fogod veszteségnek érezni, vagy kötelező kiadásnak, ha „meg kell venned” a havi aktivitásodat.
  • Mindig jobb a nagyobb csomagokkal való csatlakozás, így több terméktapasztalatod lesz, gyorsabban növekedik az üzleted, de soha ne engedd magad úgy befolyásolni, hogy olyan kiadásokba verd magad, amiket nem engedhetsz meg magadnak.

Ahhoz, hogy jól tud kezelni az embereket és azok kifogásait érdemes megnézned ezt a videómat:

Az indulásnál nagyon fontos magadban tisztába tenni a kérdést, hogy számodra a termékek megvásárlása kiadás vagy befektetés? Rossz érzés kerülget amikor újra meg “kell” venned a havi aktivitásodat, – vagyis egyszerűen a cégedtől veszed meg azokat a termékeket amit idáig máshol tettél, más hasznát növelve – vagy örömmel költöd a pénzed a saját webáruházadban, mert olyanok a termékek, hogy akkor is megvennéd őket, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség is, nem lenne a jutalékfelvétel feltétele, hogy vásárolj! Ezen áll vagy bukik minden! Ha veszteségnek, feles kiadásnak tartod a termék vásárlást, akkor az első alkalommal amikor elkeseredsz a nemekbe és úgy érzed nem megy az üzlet abba fogod hagyni a termékek fogyasztását és az üzletépítéssel együtt a termékfogyasztást is elhagyod. Ha így van akkor te nem jó MLM céghez csatlakoztál, és ha csak a pénz motivált akkor eleve halálra volt ítélve ez a vállalkozásod. A sikeres MLM alapja a termékek szerelme, és a termékek iránti elkötelezettség. 

Az emberek nagyon sok kifogást tudnak találni, ha nem akarnak belekezdeni és jó ha tudsz ezekről mielőtt belekezdesz az MLM lehetőséged ajánlásába. Az emberi elme leleményes és azt szokták mondani, ha az ember elég sokat gondolkozik valamin, biztosan megtalálja az okot, hogy miért ne kezdjen bele! A következő videó ezekről a kifogásokról szól:

A kifogások kezelésénél kell beszélnünk arról is, hogy miért van az, hogy komoly vállalkozók nem nagyon szeretik az MLM-et, sokszor nagyon lenézően és lekezelően beszélnek róla, nem tartják komoly vállalkozásnak azt. Ez a videó ebben segít tisztán látni:

Fontos tehát, hogy először te magadnak add el az üzletet, legyél meggyőződve a döntésed helyességéről és szerezz jó tapasztalatokat, ha lehet a cég minden termékéről. Fontos, hogy a videó alapján tisztába tedd magadban a kérdést, hogy miért kezdtél bele az MLM-be és mi motivál? Kényszerből, szükségből, csupán anyagi érdekből, vagy szívből lélekből csatlakoztál, és élvezed, szereted ezt a munkát, szeretsz emberekkel foglalkozni, másoknak segíteni?! Nagyon fontos, hogy élvezd azt amit csinálsz, és érezd jól magad az üzletedben, ne egy görcsös akarás legyen csupán benned! Valahogy így érdemes csinálni ezt az üzletet:

‘Ha nem úgy ébredsz reggel,hogy izgatottan folytatni akarod a tegnap abbahagyott munkát, akkor még nem találtad meg a hivatásod.’ Mike Wallace

Ahhoz, hogy kitartó legyél és mindig tudj a céljaidra fókuszálni, fontos, hogy benned ne legyen semmilyen bizonytalanság és teljes legyen a hited az MLM szakmában, a cégedben, a termékeinkben, a marketing tervben és az a legjobb, ha a szponzoroddal is jó a kapcsolatod.

A vizualizációt sokan nagyon fontosnak tartják, ezért jó ha nem csak a gondolataidban őrződ az álmaid céljaid képét, hanem kiteszed magad elé fizikálisan is!

Készíts álom tablót, ahova kiteszed a képét azoknak a dolgoknak, amiket szeretnél megszerezni, megkapni az üzlet segítségével. Ne realista legyél, hanem célozz messzire és merj álmodni! És persze az álom nagyságához méltóan dolgozni is!

Csinálhatsz egy üzleti tervet is, egy rajzot, amin lerajzolod a leendő hálózatodat, az első 6 lábat akik SA lesznek így te meg gyémánt!

Hívd be, vonzd be oda az embereket a vezetőidet!

Fókuszálj erre, rakd ki a szemed elé, és gondolj rá minden nap többször is, hogy ott lesznek! Lehet még nincsenek a radarod képernyőjén, de már közelednek!

A céljaid megtervezésénél nagyon fontos a hozzáállásod és az, hogy akarod vagy csak szeretnéd? Hogy indulsz neki, GAME OVER-ig  akarsz játszani vagy az első akadálynál “az első sárkánynál” abba hagyod?

Ha végignézted  videókat, letetted az alapokat, akkor mehetünk tovább a start képzés 2. részére, ahol megbeszéljük az első hónapok teendőit!

Startképzés 2 ITT

Comments are closed.