Gyakori kérdések a DXN termékekről

Gyakori kérdések a DXN termékekről

@egeszsegtermeszetesen Ezeket tudnod kell ha belekezdesz. #dxntermékek #ganoterápia #gyik @Egészség természetesen ♬ eredeti hang – Egészség természetesen

  1.  Hogy lehet megvásárolni?

A DXN termékeit nem lehet kiskereskedelmi boltban megvenni, csak a tagok által üzemeltetett webáruházakban. Lehet kiskereskedelmi áron is vásárolni ott, de nincs értelme hisz egy ingyenes regisztrációval mindenki tag lehet, minden elkötelezettség nélkül, s igy kb 25% kedvezménnyel vásárolhat.

A mi webáruházunk linkje ahol tudsz regisztrálni ez:

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/824702547

  1.  Melyik betegségre melyiket kell szedni? Mit javaslunk szedni?

Mi nem betegségeket kezelünk! A törvény tiltja is, hogy termékeknek gyógyhatást tulajdonítsunk! A ganoderma és a többi gyógynövény gyógygomba a szervezet öngyógyitó képességét stimulálja, az immunrendszert támogatja, és a szervezet maga végzi a gyógyítást! Nem mi szabjuk a sorrendet és nem mi mondjuk meg mit gyógyítson! 

A ganoderma végzi a dolgát, megkeresi a hibás beteg területeket és segíti a szervezetet az öngyógyításban. Ezért bár vannak javaslatok hogy mit érdemes szedni, de ezt emberre válogatja, személyesen kell megbeszélni.

2. Meddig és milyen dózisban érdemes szedni?

Mivel a civilizációs életmód, a környezetszennyezés, az élelmiszeripar mérgei minden napos támadások a szervezet ellen, ezért mi ezeket életmódszerüen szedjük és javasoljuk szedni. De a minimális időtartam az a 4 hónap. Ennyi idő alatt cserélödnek ki a sejtjeink és ennyi idő ami alatt érezhető változások lehetnek. 

Mivel túladagolni nem lehet, ezért nincsenek dózisok. Annyit szedj amennyit a pénztárcád enged! A minimum amit javaslunk, hogy érezhető eredmény hatás legyen 

Napi 3 RG 3 GL kapszula. 4 Spirulina. 2 Oroszlánsörény 1 AndroG 1 Cordyceps kapszula.

Ez elvileg az egészséges emberek megelőzésre való adagja.

Betegség esetén a ganoterepeuta nagyobb dózist javasol ha lehet kétszer ennyit.

3. Van-e valami szabály a szedésre?

Mivel ezek élelmiszerek komolyabb szabályok nincsenek. 

Javaslatok vannak, de semmi se kötelező. 

A legfontosabb szabály a fokozatosság!

De nem mindegyik termékre vonatkozik. A RG kapszula aminél talán érdemes a bevezetést fokozatossá tenni. Mivel erőteljesen beindítja a méregtelenítést, ezért lassabbnak érdemes lenni. Első pár nap 1 kapszula,  utána 2  majd kb 10 nap után érdemes a napi 3-ra beállni.  Talán a legjobb reggel 1 és este 2. 

Ha esetleg sok benned a méreganyag ezért erősebbek a reakciók, – pld fejfájás, hasmenés, hányinger, kiütések – akkor kicsit lassits a szedéssel. De fontos a sok tiszta víz fogyasztása, hogy a méreganyag el tudjon távozni!

4. Van-e mellékhatás?

A termékeknek semmilyen mellékhatásuk nincs, de van hatásuk! A mellékhatás a gyógyszereknél van, és általában rossz dolgot jelent!

A ganoderma a legjobb méregtelenítő vagyis beindítja a szervezet méregtelenítését aminek jelei vannak! Ezért kell sok tiszta vizet inni, hogy a méreg el tudjon távozni.

Ez lehet kellemetlen szagú izzadás, fejfájás, hasmenés, hányinger, viszketős pattanások.

Ettől nem kell megijedni, ezek hamar elmúlnak, és azt jelzik hogy a termék működik!

A természetgyógyászok beszélnek róla hogy minden ilyen terméknél van egy gyógyulási szakasz amikor eleinte rosszabbodhatnak az értékek, vagy felerősödhetnek régebbi fájdalmak, ahogy a ganoderma kezeli a testet. Van olyan is hogy a ganoderma szkenneli a szervezetet és ha talál valamit azt jelzi. Ilyen volt például mikor egy nőnek elkezdett fájni a melle mikor szedte, és elment orvoshoz ahol kiderült hogy daganat kezdődött de még nem volt látható érezhető, igy viszont időben meg tudták állítani.

Szóval figyeld a tested reakcióját és ne ijedj meg , ha érzed a hatást. Ne hagyd abba, bízz a termékekben, hogy a végeredmény nagyon jó lesz. 30 év tapasztalata bizonyitja ezt!

5. Mikorra várható a hatás?

Erre nincs garancia, nincs igéret, mert minden az ember saját állapotától, életmódjától, környezetétől függ!

Van akinek már a ganodermás kávétól helyreállt a vérnyomása, van akinek több hónap kellett ehhez napi 6 kapszulával. 

A gyógyulást és a betegségek kialakulását is rengeteg dolog befolyásolja, akár lelki szellemi téren is. Az is fontos mennyire hiszel benne, hisz a placebo hatásnál is látjuk, hogy maga a termékben való hit is gyógyithat, hát még akkor amikor tényleg tele van gyógyitó hatóanyagokkal nem csak placeboval.

Minden kúra legalább 4 hónapig tart. mert ennyi idő alatt cserélödnek ki a sejtek a testben, ezért eddig mindenképp érdemes szedni!

De van akinél 1 év után történtek csodás dolgok. Az  is fontos, hogy a gombák nem biztos hogy abban a sorrendben cselekednek ahogy te szeretnéd! Lehet magas vérnyomásra vetted, de hamarabb múlik el az allergiád vagy a refluxod. 

Ne légy türelmetlen, bizz a termékekben és adj időt a gyógyulásnak. Ha 40 év alatt alakultak kia  betegségeid adj legalább 4 hónapot vagy 1 évet a teljes gyógyulásra.

6. Szedhetó-e gyógyszerek mellett?

Ezek élelmiszerek és nincsenek hatással a gyógyszerekre. De persze jobb ne egyszerre bevenni, talán jó 1 óra különbség köztük.

Ha vérhigitót szedsz és nem Xarelto hanem warfarin vagy hasonló , ahol kell havi vérvétel stb. ott elvileg figyelni kell az értéket, mert a ganoderma is természetes vérhigitó, ezért majd lehet kevesebb gyógyszer kell. 

Semmilyen gyógyszert nem szabad azonnal abbahagyni, meg kell várni a hatást.

Ha jobb a vérnyomás, akkor lehet csökkenteni a gyógyszert, addig amig már gyógyszer nélkül is megfelelő. 

Én például 6 hónap után hagytam el az utolsó Xanaxot, addig szedtem csak egyre kevesebbet.

 

Comments are closed.