DXN egészség és siker program

DXN egészség és siker program

Ha lehetőséged lenne rá, hogy az egészséget választhasd, esetleg visszanyerhesd akkor érdekelne pár hasznos információ?

Az egészség megőrzése minden ember számára általános érték, vágy.

Minden normális ember arra vágyik, hogy boldog egészséges és sikeres élete legyen. Gondolom te is! A valóság azonban azt mutatja, hogy az emberek többsége minél idősebb annál betegebb és annál több gyógyszer halmozodik fel a konyhaszekrényen! Az idős évek sok ember számára már a fájdalmak és problémák időszaka, ahelyett, hogy korlátok nélkül, egészségesen élvezhetnék az időskor éveit is az unokákkal, családtagokkal és aktiv pihenéssel. 

A kérdés az, hogy bele kell-e törődni, hogy az időskor a betegségekről, gyógyszerekről szóljon, vagy lehet-e ez ellen tenni, át lehet-e írni életünk forgatókönyvét, hogy happy end legyen a vége, és az időskor a megérdemelt pihenés, és a szabadság ideje legyen, tele szebbnél szebb élményekkel, programokkal? 

Választható-e az egészség? Igaz-e, hogy mindig van más választásod?

Az elmúlt század technikai fejlődése, a környezetszennyezés, az élelmiszeripar térhódítása, az életmód jelentős változása, a növekvő stressz a civilizációs betegségek tömeges megjelenését eredményezte!

Ennek kezelésére azonban a nyugati orvoslás, csak a gyógyszeripar növelésével reagált, és ez nem javitott, inkább rontott a helyzeten, hisz a gyógyszermellékhatások ma már a 4. Leggyakoribb halálozási ok a világon.

Ezzel ellentétben a Távol Keleten, bár a civilizáció ott is fejlődött, sok területen megőrizték a császárok idejéből fennmaradt egészségcentrikus holisztikus természetes gyógymódok kultúráját.

Kínában az orvos nem akkor kapott fizetést, jutalmat ha  meggyógyította a császárt, hanem akkor ha a császár egészséges volt, és nem betegedett meg!

Ezért a Távol Keleti kultúra nem betegségcentrikus a mai napig, hanem a fókusz a megelőzésen és az egészségmegőrzésen van.

Ma a bio boltok polcai, az online webáruházak tele vannak a legkülönfélébb vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel, amikről mindegyikről azt mondják hasznosak és nagyon jók.

A gyógyszeripar is ráerősített, és a patikákban megjelentek a különböző szintetikus vitaminkészitmények, tabletták, cseppek, pezsgőtabletták formájában, s a TV reklámok próbélkjék is eladni őket mint Magyarország vezető immunerősítői. 

De tényleg valóban azok, vagy ez csak porhintés, marketing és valójában semmire se jók sőt esetleg van amelyik káros is?

Hogyan válasszunk egészségtámogató terméket, hogy ne csak ára de értéke is legyen, és azt kapjuk amit a pénzünkért szeretnénk!?

Egészséget és gyógyulást!

Az ókori kínai szövegekben, például a Shennong császár gyógynövénykönyve című műben, amit Kr. e. 206 és Kr. u. 220 között írtak a császár több száz gyógynövényt sorolt már fel, 3 csoportba rendezve. 

Az első csoport a felső vagy nemes gyógynövények, amelyek mindenre jók, nem lehet túl adagolni és nincs mellékhatása, viszont hatékony mindenre. 

Ezek közül is a kiemelkedő a Lingzhi , japánul Reishi, magyarul Pecsétviaszgomba, latinul Ganoderma Lucidum. A gyógynövények királyának is nevezik.

A Ganodermát értékes orvosságnak, az uralkodók gyógyszerének tekintették, ezért használata sokáig a császárok privilégiuma volt. Hittek abban, hogy a gomba fogyasztása elősegíti a fiatalság, az egészség és az életerő fenntartását és az élet meghosszabbításának egyik eszköze.

 Adaptogén gyógygomba, ami azt jelenti, hogy segíti a szervezet egyensúlyát beállítani, ami magas csökkenti, ami alacsony felemeli. Nem betegségeket kezel, hanem stimulálja az immunrendszert, erősíti a szervezet öngyógyitó képességeit, és hatóanyagaival támogatja az anyagcserét, és a szervezet tökéletes működése, a helyreállítás, gyógyulás folyamatait.

Japánban gyógyszerként is alkalmazzák a rák kezelésében Krestin néven.

A ganoderma elterjedt a világon, és sok orvosi kísérlet is történt vele kapcsolatban.

A pudmed.org amerikai orvosi portál több mint 900 cikket tartalmaz a gomba hatásairól, különféle kísérletekben, humán vizsgálatokban.

A Ganoderma gyógynövény egyik fő alkotó eleme a szerves germánium, amely akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét, ezáltal javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Egyensúlyba hozza a test elektromos töltését.A szerves germánium fokozza az interferonok képzését a szervezetben, amelyek gátolják a vírusok elszaporodását. A Ganoderma kb. négyszer-hatszor annyi germániumot tartalmaz mint a ginseng vagy az aloe vera. 

ganomelyikA Ganoderma gomba nagy arányban tartalmaz víz oldékony poliszacharidokat, amelyek megölik a vírusokat, erősíthetik az immunrendszert. Csökkentik a vércukorszintet és támogatják a hasnyálmirigy funkciókat.

A poliszacharidok fontos tulajdonsága a detoxifikáció, azaz segítik a méregtelenítést. Továbbá megerősítik a sejt-membránokat és növelik a vörös vérsejtek oxigén ellátottságát.

Laboratóriumi, valamint állatkísérletek a Ganoderma lucidum ráksejt pusztító hatását mutatták ki.

Kínai és japán kutatók eredményei támasztják alá, hogy a Ganoderma gomba alkalmazása javítja a vérkeringést és fokozza a szívizom oxigénfelvételét. A hatásért felelős hatóanyagként a triterpén struktúrával rendelkező ganoderma savat és származékait jelölték meg.

Ezen hatóanyagok vérnyomás- és koleszterinszintet csökkentő, valamint trombocita aggregáció-gátló hatását farmakológiai (gyógyszertani) vizsgálatokkal is igazolták

Sok gyógynövény, és gyógygomba  van amikről csak jót lehet állítani, de a legtöbb jó tapasztalat és csodálatos történet a ganodermát veszi körül.

Azonban arra oda kell figyelni, hogy itt is mint mindenben a minőség rendkívül fontos. Több száz Ganoderma fajta létezik, van ami Magyarországon is megtalálható, de a hatóanyag tartalom életbevágóan fontos hisz ez a gomba értékes része.

Ezért jár élen a világ legnagyobb piacvezető ganodermás cége a DXN, ahol a több száz fajtából a legmagasabb hatóanyag tartalmú 6 fajtát választották ki, nemesítették, és szabadalmaztatott eljárással 20 kg gombából 1 kg hatóanyagot vonnak ki, ez kerül a kapszulákba.

A hatóanyag kivonási eljárás is nagyon fontos, illetve a “szüretelés” ideje is mert például ha már kibocsátotta a spórákat, akkor a lényegi rész távozott. Vannak cégek ahol a hatóanyag kivonással problémák voltak, mert a viz amivel “kimosni” akarták azt nehéz fémeket tartalmazott és vese problémákat okozott. A ganodermát hibáztatták érte, amíg ki nem derült, hogy a kivonási eljárással van gond.

Tehát nem elég az ha a doboz oldalára az van irva, hogy Ganoderma, fontos, hogy a legjobb minőség és legmagasabb hatóanyag tartalom legyen a kapszulában.

A DXN az összes megszerezhető minősítéssel rendelkezik, a termékek gyógyszergyári elvárásoknak megfelelő üzemekben készülnek, a legszigorúbb higiéniai és minőségbiztosítási feltételek közt.

A termesztés is a legszigorúbb környezetvédelmi bio körülmények között történik.

A DXN elkötelezett a természetes egészségmegőrzés területén és ma már több száz terméke elérhető Ázsiában, de Európába is egyre több termék jut el, persze sajnos nem mind, hisz az EU törvényei néhány terméket nem engednek be, az EU sajátos elvárásai miatt.

A legnépszerübb termékei a DXN-nek a ganoderma kapszulák mellett a ganodermás kávék és italok. 

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle. A kávéval kapcsolatos viták a folyamatos kutatásoknak köszönhetően jelentősen csökkentek, mivel az új eredmények alátámasztják pozitív hatását. Egy friss tanulmány leszögezi, hogy a kávéivás nem ártalmas a szív- és érrendszerre, sőt, talán még hasznos is lehet.

Égeti a gyomrod a hagyományos kávé?

Nem ihatod a reflux miatt?

Vagy a magas vérnyomása miatt vagy  eltiltva tõle?

Esetleg a koffeintól ideges vagy, nem tudsz aludni?

Ha nem akarsz lemondani a kávézás öröméről, de az egészségedre is szeretnél odafigyelni, a megoldást a DXN ganodermás kávéiban találhatod meg!

Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást.

A ganoderma közömbösíti a csersav és a koffein negatív hatásait, igy nem okoz refluxot, sőt segíthet annak megszüntetésében is, lúgositó hatása miatt.

A Brazíliából származó kiváló minőségi Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN ganodermakávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

A kávé mellett, népszerü termékek még a Cocozhi ami ganodermás forró csoki, illetve a különböző teák és wellness italok is.

 

A DXN Spirulina a Ganoderma mellett a másik legfontosabb alkotórésze több DXN terméknek is. Van aki azt mondja ha a Ganoderma a király akkor a Spirulina a királynő.

Nehéz lenne pár szóban elmondani a Spirulina rendkívül szerteágazó jó tulajdonságait, de talán a legfontosabb mutató az, hogy az űrhajósok is spirulinát visznek fel, mert a legkisebb méretben a legtöbb hasznos tápanyagot tartalmazza, több mint 400-at.

A tápanyagellátás mellett óriási szerepe van a vérképzésben, hisz a klorofill annyiban különbözik a hemoglobintól, hogy míg az vasat tartalmaz központi helyen, addig a klorofill magnéziumot.

A DXN Spirulina szintén a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, a legtöbb minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik és a legmagasabb hatóanyag tartalmú.

Sok Spirulina terméket a tengerből, óceánból kitermelt algából csinálnak, ami sok nehéz fémet tartalmaz, hisz az egyik legfontosabb tulajdonsága a nehézfémek kivezetése, megkötése a szervezetben is.

A DXN a Spirulinánál is a legjobb legerősebb legmagasabb tápanyag és hatóanyag tartalmú fajtákat választotta ki, nemesítette igy méltán mondhatjuk azt, hogy a legjobb minőség a széles piacon, hisz rengeteg cég árul terméket amire az van irva, hogy spirulina, de se a származási helyéről, se a hatóanyag tartalomról annak kivonási módjáról nincs információ, és nincsenek minőségi bizonyítványok csatolva.

A DXN spirulináról minden nyilvánosan elérhető,  látható, megnézhető, ellenőrizhető!

A DXN többi termékéről, és a bennük található gyógygombákról, gyógynövényekről is ez mondható el.

Legyen szó a Cordyceps, Poria, Oroszlánsörény gombáról vagy a Noniról, fekete köményről, vagy az andrográfiszról vagy akár az almáról.

A DXN elkötelezett az enzimek, a fermentált termékek területén is, mind a DXN ecet, vagy a Cordypine, illetve az almapektin ital és dzsem kiválóan támogatják az emésztést és az anyagcserét.

A DXN higiéniai termékei is egyedülállóak, a ganoderma tartalom miatt.

Ilyen a fogkrém, a tusfürdő, a szappan és a sampon, vagy a masszázsolaj is. De Malajziában ez a paletta is széleskörübb, illetve a kozmetikai termékek körével is bövebb.

A DXN a termékeit nem kiskereskedelmi forgalomban értékesíti, nem költ celebekre, TV és más reklámokra, hanem a világ összes országában elérhető webáruházat használ, ahova a termék iránt érdeklődő leendő új törzsvásárlókat, maguk a lelkes és jó tapasztalatokkal rendelkező tagok terelik, azzal hogy a szájreklám erejét használják és elmondják másoknak saját jó tapasztalatukat.

Megmutatják másoknak, hogy tudnak ők is törzsvásárlónak csatlakozni, igy olcsóbban vásárolni. Megmutatják, hogy tudják hatékonyan megosztani másokkal a tapasztalataikat, és így ők is új tagokat csatlakoztatni a céghez.

Ezt affiliate marketingnek hívják. Így a cég nem reklámokra költi a marketing költséget, hanem a tagokat jutalmazza jutalék formájában.

Igy könnyen elérhető hogy egy tag a saját fogyasztását már ingyen vegye meg, levásárolva ezt a jutalékot.

Ha valaki üzleti lehetőséget lát benne, és nem csak ingyen terméket akar hanem részt akar venni a termékek komolyabb terjesztésében akár offline akár online , akkor ezt is megteheti.

Üzleti csomagok, promóció, képzések, eszközök Vannak amikkel a cég támogatja ezt a munkát.

Ha valaki ügyes , kreatív és kitartó akkor akár vagyont is építhet.

A DXN ma már Malajzia egyik legnagyobb cége, és nem csak termékeket értékesít szerte a világon, hanem rekreációs “gyógyközpontot” is kialakitott, szálloda és apartmanházak formájában. Helyi utazásokat, és kikapcsolódást is szervez a tagoknak, illetve értékesít az érdeklődőknek.

A DXN a világ egyik vezető közvetlen értékesítő cége, a DSA listán a 15-40. Hely között szokott jelen lenni.

A DXN elkötelezett a tagok egészségtámogatása, és anyagi sikere, felemelkedése iránt igy mindent megtesz megad, hogy aki a DXN termékeit vagy üzleti lehetőségét választja egy szebb jobb tökéletes életet élhessen!

Ha felkeltettem érdeklödésed, és szeretnél tenni az egészségedért, illetve érdekel egy komolyabb  befektetés nélkül elindítható online, otthonról is építhető  nemzetközi vállalkozás lehetősége akkor ne habozz keress meg hamar, hogy átirhassuk a TE életed forgatókönyvét is!

Comments are closed.