Miért a DXN?

Miért a DXN?

Összefoglaltam, miért is gondoljuk azt, hogy ma Magyarországon a DXN az egyik legjobb és legbiztosabb MLM lehetőség!

  • DXNDAXEN jelentése: – Erény bizalom megbízhatóság.

Ha hálózatépítésbe kezd az ember, több szempontból is fontos, hogy ha lehet elsőre jól döntsön!

A legfontosabb tőkénk a vállalkozás indításakor nem a rendelkezésre álló pénz, hanem a kapcsolati tőkénk, rokonok, barátok, ismerősök, munkatársak a környezetünk. Ha valami nagyon jó dolgot felfedezünk, megismerünk, ők azok akiket legelőször tájékoztatunk. Az első MLM lehetőség és termékek esetén, még elég nagy lehet a befogadókészségük, hisznek nekünk, bíznak bennünk, és talán még tisztelnek is mert, vállalkozni mersz.

Ha azonban nem jön össze, és újra és újra tovább vándorolsz, akkor egyre kisebb lesz a hitelességed, elkezdenek elkerülni, kinevetnek és ha valóban a legjobbat is találod meg, már csak akkor hisznek majd neked ha bizonyítottál, eredményt tudsz felmutatni.

  • Az MLM vállalkozás lényege a passzív jövedelem, egy jól felépített fogyasztói hálózatból jövő, a tagok rendszeres fogyasztásán alapuló havonta biztosan megérkező jutalék! Nos ha rosszul választasz, és a cég pár év után bedől, csődöt mond, vagy esetleg „csak” kivonul Európából, akkor minden amit felépítettél, amiért dolgoztál kárba vész, nem lesz életre szóló passzív jövedelem, olyan pénz amiért ha nem dolgozol akkor is jön!

Miért a DXN?

A DXN 24 éve működő stabilan növekvő nemzetközi cég. Ezt bizonyítja a hatalmas beruházások fejlesztések sora ami a világban zajlik. Nem rég nyílt a mexikói gyár az ottani növekvő igények kielégítésére. Most nyílik a kínai piac, ahol a feltétel az volt, hogy minden kínai kell legyen. Ott indítottak egy hatalmas farmot, ahol ganoderma cordyceps és spirulina termesztés folyik, ott épült egy nagy feldolgozó üzem, és hatalmas raktár és irodaház a felmért hatalmas igények kielégítésére.

De az európai piac is virágzik, ezt bizonyítja, hogy Bulgáriában és Olaszországban is területeket vásárolt a DXN ahol gyárakat épít, a növekvő európai igények kielégítésére!

  • Az elmúlt 24 év alatt a növekedés töretlen volt, a forgalom alapján pár év alatt a viszonylag szép 40. helyről már a 24. legjobb direct értékesítési cég szintjére lépett, egy független – nem lefizetett – szakmai, és valós adatokon nyugvó felmérés szerint.

A 24 év alatt sose volt gond termékellátással, jutalékkifizetéssel és nem változtatott, talán csak egyszer az elején a marketingterven, a kifizetési rendszeren! Azt kiegészítve hozott változásokat, amik még több fajta jutalék kifizetését hozta – IOC, DSP – de ezek csak erősítették a tagok bizalmát a marketingtervben.

Ez óriási dolog, mert sok MLM cég azért ürült ki, mert menet közben annyit változtattak a marketingterven – általában lefelé kerekítve – hogy a tagok csalódtak, és máshova mentek. Ez leginkább akkor fordul elő, amikor túlígéri magát egy cég, és nem tudja kifizetni a keletkező magas jutalékokat.

Stabilítás

Az elmúlt 9 év alatt számos „nagy nevű, nagyot igérő” MLM cég tűnt el a palettáról. Sok cégről lehullt a lepel, s beigazolódott, hogy csupán pilótajáték volt, és életképtelen volt, bármennyire is sok embert hitetett el, vonzott be még „nagy vezetőket” is!

Ígértek már az első hónapban milliókat, az orvos társadalom és az MLM szakma összefonódását, mások termék nélküli, csupán eszközökből, képzésekből álló fantasztikus rendszert 100%-os visszaosztással, vagy ép videós technológiát ami az eddig sikertelen MLM próbálkozókat is csúcsra viszi. Co2 kibocsátási részvények, aukciós oldalak és még sok nagy próbálkozás futott zátonyra, pedig sokan közülük, igencsak szépen lenézték a DXN-ben lassan de biztosan előre menetelő gyémántokat! És a DXN ma is él és köszöni szépen jól érzi magát, hisz egyre több európai ország nyílik meg, és egyre több nagy vezető születik akik már komoly havi jövedelmeket visznek haza!

  • A DXN nem ígérte sose túl magát, nem ígér gyors meggazdagodást, de bőségesen jutalmazza, a dolgos kitartó és sikeres vezetőit, és komoly visszatérítést fizet a „sima” vásárlóknak is, minimális feltételek mellett. A DXN filozófiája, az elnök úr gondolkodása, elsősorban ember és egészség centrikus, és inkább törődik a tagok jutalékának a biztos kifizetésével, mint az amerikai stílusú csili-vili céges megjelenésre, drága irodák építésével, és Mega rendezvények szervezésével.

Emberbarát üzletpolitika

A DXN olyan országokban is nyitva maradt, ahol jelenleg még veszteséges, csak azért, hogy ott megélhetést biztosítson minél több embernek.

A DXN tehát nem bizonytalan lábakon áll, nem kell félni, hogy tönkremegy, vagy a tulajdonos mondjuk el akarná kártyázni a céget, mint egy velünk együtt indult, nagyreményű és nagyokat ígérő természetesen amerikai céggel történt!

  • A DXN minden területen a legjobb minőségre törekszik, mert mint mondtam az elnök úr elsősorban, egészség centrikus, ganoterepeuta aki arra törekszik, hogy minél több embernek használjanak a termékei, és nem arra, hogy a legtöbbet keressen vele a cég vagy a hálózatépítők. A termékek előállításához több éves szelekcióval választották ki a legjobb, hatóanyagban leggazdagabb fajtákat, egyedeket így garantált, hogy a termékekben valóban hatóanyag van és semmi más „töltelék”. A DXN minden kötelező és nem kötelező minősítéssel rendelkezik világviszonylatban, és a helyi országok szintjén is, így biztos, hogy a legjobb minőséget kapom a pénzemért.

Nagyon fontos, hogy az árak fogyasztó barátok, nincsenek túlárazott a bolti hasonlóknál 10-szer drágább termékek. A termékek napi fogyasztási cikkek, lefedik az összes célcsoportot korban, hisz a csecsemőtől az idős emberekig mindenki számára kínál termékeket, megoldásokat, előnyöket. Európában a húzó termék a kávék, hisz az emberek 80%-a kávézik, és a kávé minden vendégség, tárgyalás része, minden háztartásban megtalálható.

A DXN kávé

  • A kávét a legkönnyebb kommunikálni, az embereket nem kell meggyőzni, rábeszélni, csupán meghívni és megmutatni nekik egy jobb és egészségesebb kávét, egy kávét melyet ha fogyasztok és tovább ajánlok fizet érte a cég! Nem kell hozzá szakmai ismeret, természetgyógyászati jártasság, rábeszélőképesség, vagy pénzügyi ismeretek pld. csupán hagyni kell, hogy a kávé meggyőzze az embereket a váltás előnyeiről!

A cég Magyarországon is elérhető, helyi iroda, raktár, ügyfélszolgálat van és elérhető magyar DXN vezetők. Sok nagy cég is úgy tartja gazdaságosnak, hogy mondjuk egy európai országból szolgál ki, ott van irodája és raktára, és esetleg ügyfél-szolgálata, amit viszont csak levélben angol nyelven lehet elérni. A DXN magyar ügyfél-szolgálatához bármikor lehet fordulni telefonon vagy személyesen is kérdésekkel, problémákkal, reklamációval is. A DXN magyar vezetői elérhetőek, rendszeresen képzéseket tartanak és mindenben a tagok segítségére vannak.

Online hálózatépítés

  • Az üzlet online is építhető, elérhető áron rendelhetőek, professzionális weboldalak, amiket mindenki maga tölthet fel tartalommal, a fix tájékoztató részek mellett.

Ha valaki nem akar vagy nem tud offline módon kommunikálni, akkor csupán a honlapja megosztásával, profi videók elküldésével is találhat érdeklődőket a világ bármely pontjáról.
A kiszolgálást pedig mindenhol a cég végzi el! A DXN egy világ egy piac elvének köszönhetően a tagok bármelyik országból léptethetnek be új tagokat, és részesedhetnek bármely országban keletkezett forgalom után. A tagok bármelyik országba költözhetnek a DXN vállalkozásuk és annak jutaléka mindenhol eérhetőek a helyi adó szabályok figyelembe vételével. A DXN a legjobb otthoni munka!

Comments are closed.