Gyógyulás depresszióból természetesen!

Depresszió nélkül!

Mi is az a depresszió?

Minden embernek vannak problémái, nehéz napjai, rossz hangulata. Sokszor a rossz időjárás, borult napok is elvehetik az ember életkedvét, – kicsit borongós a hangulatom máma – szól a nóta is. 

Sokáig úgy gondoltam, hogy a depresszió az olyan szomorkás hangulat, amikor nincs az embernek kedve dolgokhoz, szomorú valami miatt, esetleg bánkodik valami kudarc miatt.

Amig nem éltem meg súlyos betegségnek, addig nem tudtam elképzelni, hogy mi az, mit érez egy igazán depressziós ember!?

2008 novemberében rohammentővel vittek kórházba, a Neurólogiai klinikára stroke gyanújával, mivel felfordult velem a világ, és 200 felett volt a pulzusom, mindez vezetés közben,úgy hogy ép megtudtam állni.

A kezelés után „gyógyultan” hazaengedtek, de ezután jött életem legnehezebb időszaka.

Depressziós pánikbeteg lettem.

Állandó rettegésben éltem, hogy megismétlödik a dolog, és nem tudtam mi tévő legyek, mi lesz ezután? Hogy dolgozok, hogy tartom el a családom? Lehet-e állandó félelemben élni!?

Megtapasztaltam mit jelent a depresszió, amikor nem pusztán szomorú vagy, hanem olyan biokémiai folyamatok zajlanak az elmédben, hogy elszáll minden életkedved, hited, reménységed és mindent nagyon sötéten látsz!

Állandó nyomás alatt volt a  tarkom, és a lábam talpa is nagyon fájt. Ez olyan tetőtől talpig rosszul lét! 

depresszióAlvászavar gyötört, nem tudtam elaludni, és amikor egyedül voltam sokat sírtam és gubbasztottam a folyosón reményvesztetten. 

Ez nem egy olyan rosszkedv volt amit el lehet zavarni, csak össze kell szedni magad és tovább élni. Kétségbeesetten kerestem a kiutat az interneten, mert nem akartam beletörödni, hogy nekem gyógyszereken kelljen élnem, és teljesen megmérgezni magam azok hatóanyagaival. Természetes megoldást kerestem.

Tisztában voltam vele, hogy mind a testem mind a lelkem beteg és mindkettőt gyógyítanom kell!

Sokat olvastam pozitiv motiváló könyveket, videókat és próbáltam magam a hitre, a jó reménységre hangolni, elhinni, hogy ez nem a vég, és meg fogok gyógyulni és újból egészséges leszek, újra „sütni fog a nap!”

Sokat imádkoztam, olvastam Bibliát és hallgattam keresztény tanitásokat prédikációkat a gyógyulásról és Jézusról a gyógyítóról.

Igyekeztem a tanultak alapján a gondolkodásomat megváltoztatni, kitörölni a negatív gondolatokat és pozitivakkal helyettesíteni!

De ez magában nem hozott változást!

Kellett belülről is a változás, a biokémiai folyamatokat is rendbe tenni, hogy adottak legyenek a körülmények a gyógyuláshoz és megkapja a szervezet öngyógytó képessége a szükséges tápanyagokat!

Sokat olvastam az interneten, hogy milyen gyógynövények tudnak a depresszióra hatni, és hogyan lehetne abbahagyni az antidepresszánsok szedését, no meg a nyugtatókat a Xabnaxot a Frontint, amit a pánikbetegség miatt is szedtem.

Nagyon sok jót olvastam termékekről, vitaminokról, teákról és hasonló dolgokról.

Végül a DXN cég termékeit kezdtem kipróbálni, gyógygombákat és gyógynövényeket.

Elsősorban a ganodermakávét, mivel a stressz miatt a reflux is előjött s a hagyományos kávé azt csak erősítette. A ganoderma kávétól a reflux megszűnt és soha nem jött vissza.

A Spirulina, a ganoderma és a Cordyceps kapszulák tabletták szedésével elkezdtek csökkeni a próblémáim. Elkezdtem tudni aludni és kevesebb volt a stressz kezdtem jobb kedvű lenni. Lassan fokozatosan csökkenteni kezdtem először az antidepresszánsok  számát, majd a nyugtatókét is.

Fél év rendszeres termékfogyasztás után, a szervezetem kitisztult, abiokémiai folyamatok helyreállhattak, és eltudtam hagyni az utolsó fél Xanax szedését is. 

Van aki szerint ez netto hazugság, és fel akart jelenteni mert törvénytelen gyógyhatást tulajdonítani, élelmiszereknek. Igen a DXN termékek élelmiszerek táplálékkiegészítők, nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények! Magas a szerves germánium tartalmuk például és ez növeli a sejtek oxigénellátását!

Nem igéri senki hogy másnál is ezek a gyógyulási folyamatok lesznek.

depresszió ellenDe mivel én semmin máson nem változtattam csupán elkezdtem a termékeket szedni és azután jött a javulás, szerintem jogom van ezt másoknak elmondani, hogy ők is próbálják ki, és ha náluk is vitaminhiány, vagy valami más tápanyaghiány okozta a problémát akkor legyen másnak is esélye meggyógyulni természetes módon.

A gyógyszerek a legnagyobb nehezség idején segitettek tompitani a tűneteket, de hosszú távon a sok mellékhatás sok további bajt okozott volna, ezért kerestem mindenképp más megoldást. Ennek már 9 éve, és azóta nem kellett visszatérnem emiatt a gyógyszerekhez.

Konzultálj orvosoddal és remélem ő is támogatni fog abban hogy a gyógyszerek mellett elkezdj mással is próbálkozni, és ha érzed a javulást akkor tud a gyógyszereket elhagyni és egészségesen élni!

Hidd el van remény! Nem könnyű ez az út, de a felhők felett mindig süt a nap, és elkzdheted látni az alagút végét!

Próbáld ki te is a ganoderma a spirulina és a noni vagy az oroszlánsörénygomba és a noni hatásait is. Hiszem hogy valamelyik gyógynövény segíteni fog!

Lelki rendrakás

Ha a szervezetedet megkapja a megfelelő táplálékot, üzemanyagot, olajozást akkor hamarosan helyreáll, és újra jól fog működni!

Kivéve, ha a negatív gondolkodásoddal, hozzáállásoddal nem szabotálod a sikert! 

Ha teret engedsz a negatív érzelmeknek, akkor azok meg fogják akadályozni a gyógyulást, és akkor dobhatod öntheted magadba a legjobb legdrágább vitaminokat táplálékkiegészítőket akkor se lesz hatásuk!

A negatív gondolatok, szervezetünkre való hatásáról, és megbetegítő erejéről Caroline Leaf írt egy nagyszerű könyvet, amiben mint agykutató írja le, kutatásait, és azokat a biokémiai folyamatokat amik lezajlanak amikor negatív érzelmeket gondolatokat engedsz be az életedbe. 

A magyar nyelv is nagyon érzékletesen fejezi ki, hogy ha mérges vagy akkor méreg termelődik benned ami romboló! Ezért kell megbocsájtani is, mert a harag a méreg nem a másiknak fog ártani, hanem téged mar szét, és ez nem éri meg!

10. pont a depresszióból való gyógyuláshoz:

  • Add meg a testednek amire szüksége van az egészséges működéséhez!
  • Add meg az elmédnek amire szüksége van az egészséges működéséhez!
  • Olvass, hallgass, nézz pozítiv motiváló irodalmat, cikkeket, videókat!
  • Ne kapcsold be a TV-t, ne mocskold be az elméd a csomó negatív hírrel!
  • Ird le miért vagy hálás, találj jó dolgokat az életben!
  • Fejezd ki a hálád emberek felé, vess az emberekbe. „Aki mást felűdít, maga is felüdül!” Biblia
  • Keresd pozítiv emberek társaságát, ne menj negatív, cinikus, szkeptikus „barátaid” közé!
  • Olvass Bibliát, keresd szólitsd meg Istent, imádkozzál, hallgass keresztény dicséreteket, zenét, prédikációkat!
  • Gyakorold a megerősítéseket, megvallásokat, ird le, mond ki amit szeretnél, hogy meggyógyultál, és napról napra jobban érzed magad!
  • Sportolj, menj ki szabad levegőre élj egészségesen! Például este 18 után már ne egyél, mert ha éjszaka is dolgoztatod a májad akkor a depressziót táplálod! Sokak szerint a máj a depresszió helye, ha lefárasztod, nem méregtelenited akkor kikészül és lelkileg is fáradt leszel! 

Comments are closed.