DXN rendelés

DXN rendelés

A DXN nemzetközi világcég, termékeit a világ 16 országában meg lehet rendelni, és lesz kiszállítás. Nagyjából 60 országban van saját raktárja, irodája és van 1-2 ország ahol egy helyi gyémánt vezető szolgálja ki a helyi igényeket.Ilyen például a német piac, ahol németországból szolgálják ki a német osztrák és luxembourgi megrendeléseket.

Azokat az európai országokat, ahol nincs helyi iroda, a szlovákiai rendszer szolgálja ki.

A megrendelés az országhoz tartozó “barna honlapokon ” történt évekig de 2018 március 31-re igéret szerint elkészül a nemzetközi webáruház, és akkor megszűnnek a barna honlapok, a vásárlást a nemzetközi honlapon lehet majd elvégezni minden országból.

dxn rendelés

DXN rendelés

A webiroda a rendeléseket továbbitja az adott ország raktárjának és onnan lesz a kiszállítás.

A vásárláshoz ingyenesen be kell regisztrálni, és a kapott ID számmal aktiválni a fiókot. Ezután lehet vásárolni a webáruházban.

Hogyan fog működni ez a dolog az március 31 után derül ki, de addig is készitettem egy videót az osztrák példáról, mert Ausztriában már így történik a vásárlás most is.

Tehát 2018 március 31 ezen a weboldalon lehet rendelni akár kisker áron vagy egy ingyenes regisztráció után nagyker áron. http://wellnesskavehaz.hu/termekek

Március 31 után itt kell ingyenesen beregisztrálni: http://bit.ly/dxningyenregisztracio  és utána első bejelentkezéshez aktiválni kell az irodát egy saját jelszó megadásával.

Comments are closed.