DXN termékek vásárlása a legegyszerűbben legolcsóbban!

DXN termékek vásárlása  a legegyszerűbben legolcsóbban!

A tapasztalat azt mutatja, hogy egyre több ember szeretné megvenni a DXN termékeket, de valahogy a regisztráció vagy bonyolult, vagy egyszerűen félnek adatokat megadni az emberek. Pedig roppant egyszerű, egyértelmű, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Nincs havi kötelező vásárlás, nem vonják le a pénzt maguktól a bankkártyádról, nem írogatok rád, hogy miért nem vásárolsz stb.

Ezért ha te csak szeretnéd megvenni a terméket minden regisztráció nélkül akkor azt tudom segiteni, hogy megnézed a DXN árlistát, megmondod mit szeretnél, én meg a saját webáruházamból megrendelem és a te cimedre küldetem ki utánvéttel. 

Te otthon átveszed kifizeted a GLS futárnak és már szedheted is.

Persze hosszú távon nekem ez sok lenne, te meg elesel kedvezményektől ezért ha beválik és szeretnél hosszú távon  vásárolni akkor érdemes beregisztrálnod, hisz az sok kedvezménnyel jár.

  1. Minden terméknek van pontértéke, és minden vásárlásod után – ha meg van a 100 pont – akkor jutalékot kapsz, amit le tudsz a következő vásárlásnál vásárolni.
  2.  Elindult az ASP program, ami azt jelenti hogy egyszer mindenki vehet egy maga által összeállitott csomagot, aminek az árát, értékét 3 év alatt levásárolhatja vásárlásonként 10%-ot érvényesitve.
  3.  Ha tovább ajánlod másoknak és mások is regisztrálnak a te weblinkeden keresztül, akkor az ő vásárlások után is kapsz jutalékot, amit levásárolhatsz, igy egy idő után ingyen lehet a saját terméked!

Tehát ha nem akarsz regisztrálni akkor itt van a DXN árlista

itt van sok DXN termék ismertető

itt vannak DXN orvosi szakmai videók

És itt az email cimem.

wellnesskavehaz@gmail.com

Ird meg mit akarsz, mennyit, add meg a szállitási cimet a neved a telefonszámod és email cimed ha van, és kiküldetem a termékeket utánvéttel, vagyis otthon helyben fizeted ki a GLS futárnak.

2. Ha szeretnél regisztrálni és törzsvásárló lenni élni a kedvezményekkel, akkor is jó ha irsz, de magad is tudsz regisztrálni olyan egyszerü.

DXN regisztrációs linkem itt van: https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/824702547

DXN vásárlási módokról itt is irok.

 

 

 

Comments are closed.