DXN IOC terv

DXN IOC terv

DXN IOC TERV

Ezt olvasd el, tetszeni fog!

Van egy régi mondás: A gazdag és sikeres emberek minden lehetőséget kihasználnak, és nem a pénzért dolgoznak,hanem a pénzt dolgoztatják! Gondolkodtál már rajta, hogy hol tudnád legjobban kamatoztatni a pénzed?

Hol tudnál a legkevesebb befektetéssel, a legtöbb pénzt keresni? Hogy lehetne egyszeri befektetéssel, egy életre szóló, passzív jövedelem termelő forrást elindítani? A DXN IOC Franchise, ezt adhatja neked!

A legtöbb MLM cégnél az a távol tartó erő, hogy minden hónapban vásárolni kell, van kötelező aktivitás ahhoz, hogy jutalékjogosult legyél, maradj. Van, ahol még éves megújítási díj is van, ha bent akarsz maradni. Van, ahol ha adott hónapban nem vásárolsz akkor csak arra a hónapra bukod a jutalékod, de van ahol ha nem figyelsz és nem veszed meg a havi aktivitást akkor az addig összegyűlt összes pont elveszhet. Főleg bináris rendszereknél van ilyen.

Mit szólnál ahhoz, ha csak egyszer kellene megvenned egy termékcsomagot, s ezzel mintegy franchise jogot megvehetnél arra, hogy a jövőben bárhol a világon, bármikor, bármilyen mélységben a hálózatodban vásárol valaki szintén egy ilyen csomagot, akkor te azután jutalékot kapj, minden havi elvárás nélkül! Egyszer vásároltál egy kb 60000 Ft értékű csomagot és soha többé nincs semmi feltétel!

Persze remélhetőleg megkedveled a termékeket és továbbra is vásárolni fogsz, de már nem azért mert kell, muszáj, hanem azért, mert szereted és szükséged van rá, s persze így lesznek terméktapasztalataid és így leszel hiteles. De ha csak egy jó befektetést üzletet látsz benne az se gond, kiépülhet alattad egy hatalmas nemzetközi hálózat úgy is, hogy te már többet sose vásárolsz, mégis a pénz a jutalék jön az ilyen csomaggal csatlakozok után.

Ha akarod növelheted ennek a jutaléknak a nagyságát azzal, hogy még 2 ilyen jogot megveszel még 2 ilyen csomag vásárlásával. Így már nem „csak” 15% lesz a jutalékod a belépők vásárlása után, hanem 30%.

Tehát befektetsz az egészségedbe és a szépségedbe egyszer, egy kisebb vagy egy nagyobb termékcsomagra, és ezzel jogot szerzel arra, hogy az alattad ilyen csomaggal belépő emberek forgalma után, végtelen mélységig jutalékot kapj, akkor is ha soha többé nem vásárolsz!

Ez a marketingterv kiegészítés a DXN IOC csomag, ami felforgatta a DXN üzletet, és Amerikában és Ázsiában is hatalmas növekedést hozott, megsokszorozta a csatlakozók számát és a forgalmat. Rengeteg új minősülés, gyémánt született, és rengeteg jutalék lett kifizetve. S persze ennek köszönhető, hogy pár év alatt a 40. helyről feljött a DXN  a 15. helyre az MLM cégek listáján, és több száz millió dollárral nőtt a forgalom, ma már 1,2 milliárd dollár éves szinten.

Soha sincs jobb időzítés, hogy megvegyél 1 vagy 2-3 ilyen IOC csomagot, támogasd az immunrendszered, feltöltsd magad és családod vitaminokkal, leváltsd a kávédat egészségesre és ezzel megszerezd a jogot, hogy jutalékot kapj feltételek és elvárások, havi aktivitás nélkül egész életedben végtelen mélységben az egész nemzetközi hálózatodból!

Ha felkeltettem az érdeklődésed és kipróbálnád magad ebben az üzletben jelentkezz hamar.

További részletek és videók itt:

DXN IOC terv – élj Te is vele!

Comments are closed.