DXN DSP csatlakozás

DXN DSP csatlakozás

Őrültség, de igaz! Máig nem értem, hogy miért éri ez meg a cégnek? 

De tény, hogy ezt nem valaki félreértette, eltévesztette, hanem nagyon is komolyan gondolták, hogy akik el akarnak indulni a DXN üzlettel, vagy egyszerűen „okos döntést” akarnak hozni, azok ezt a fantasztikus ajánlatot kapják a cégtől.

Ennél jobb befektetés szerintem nincs az egészségedbe és egy MLM vállalkozás indításába!

 Ennél nagyvonalúbb ajánlatról se hallottam más MLM cégnél. Nem értem miért éri meg a cégnek ekkora támogatást adni az új csatlakozóknak és azoknak, akik el akarnak indulni egy MLM üzlettel, de jelenleg még él az ajánlat!

Gondolj bele, megveszel egy mondjuk 40 ezer Ft értékű termékcsomagot – ami teljes egészében terméket tartalmaz már olcsóbb törzsvásárlói áron – és azonnal kapsz 44000 Ft „jutalékot”, vagyis a csomag árának 110%-át visszautalják neked! Persze van nagyobb lehetőség is ahol például a 125000Ftos csomag után  163000 levásárolható jutalékot kapsz, vagy a 214000 Ftos után 321000 Ft-ot.

No persze nem a bankszámládra, hanem egy virtuális számlára, ahonnan 4 év alatt levásárolhatod, mindig 10%-al csökkentve az aktuális számládat!

Természetesen a cégnek is jó ez a dolog, hisz ahhoz, hogy kivedd a pénzedet újra vásárolnod kell ehhez. Tehát ez az üzlet nem azoknak szól, akik csak gyors pénzt akarnak, hanem azoknak, akik meggyőződnek arról, hogy a DXN cég termékei kiválóak, megérik az árukat és szeretnék hosszú távon fogyasztani, a lehető legkedvezőbb áron. Aki megismeri a DXN termékeket, megkóstolja a kávét annak nem lesz „szomorú kötelesség”, hogy újra vásárolni kell, mert természetes lesz, hogy minden hónapban megveszi a havi adagját a családnak.

A kedvezményes csatlakozáshoz, vásárláshoz egy dinamikus gyors pénzkereseti lehetőség is csatlakozik, amivel már az első héten komoly pénzt kereshetsz, ha más is ilyen szuper kedvezményes csomaggal csatlakozik hozzád. A rendszer előnye, hogy a hagyományos marketing tervvel szemben, ami hosszú távon biztosít csak komoly jutalékokat, s csak azok keresnek jól, akiknek már nagy csapata hálózata van, addig a DSP indulás és csatlakozás a pénzt a jutalékot lent tartja annál aki dolgozik és belépteti az új embereket és nem a felső szponzor hanem maga a friss DSP tag kereshet és kaphat komoly pénzeket ha DSP csatlakozókat hoz a rendszerbe!

Összefoglalom. Ha csatlakozol a DXN-hez DSP csomaggal akkor:

  1. Azonnal a csomag értékének 110-130-150 %-át visszakapod, hogy elkölthesd majd.
  2. Ha elindulsz és hozol te is embereket, akik igénylik ezt a kedvezményt, akkor ő utánuk már az első héten komoly azonnali jutalékot kapsz.
  3. A DXN termékei a világ élvonalában vannak, ma már a 15. legnagyobb MLM cég, forgalma 1,1 milliárd dollár felett van, 9 millió taggal rendelkezik, és a világ 160 országában szállít ki, így ennyi országban építheted az üzleted. A cég 26 éves tehát ezek nem ígéretek hanem bizonyított valóság. DSP csak Európa néhány országában van, a többi helyen egy másik fantasztikus csomag van az IOC csomag, ami más miatt szintén egyedülálló!

Egy 160 országra kiterjedő nemzetközi vállalkozást indíthatsz most kb 40 ezer forintból úgy, hogy azonnal visszakapsz 44000 Ft-ot amit levásárolhatsz, kapsz egy webirodát, egy webáruházat amivel a világ bármely részéről léptethetsz be embereket, s így a világ 160 országában lehetnek embereid aki fogyasztása után te itt helyben Magyarországon kaphatod meg a jutalékodat!

Szerinted vannak emberek, akik szeretnének egészségesebbek lenni, akik védekezési lehetőséget, a legjobb megelőzési módokat keresik a járványok vagy a civilizációs betegségekkel szemben? Vannak, akik a kávé szerelmesei, de nem ihatják reflux vagy savasodás miatt és szívesen váltanának egy nagyon finom de egészséges változatra? Szerinted van, akiket érdekel egy ilyen kedvezményesen elindítható online is építhető MLM üzlet?

Ha igen akkor ne haboz jelentkezz és indítsuk el együtt a te nemzetközi üzletedet olyan termékekkel, amik tuti hogy már az első héten a kedvenceid lesznek, mert finomak, hatékonyak és rendkívül sok jó hatással rendelkeznek!

Részletekért nézd meg a videókat:

 

DSP C csomag:

Kinek ajánljuk? Kíváncsiaknak és vásárlóknak. A legnépszerűbb termékeit tartalmazza a DXN-nek és a legkedvezőbb elérési formában.

A DXN Dinamikus Start Program “C” csomagja

Csomag tartalma:

Black Coffee – 1 db

Lingzhi coffee 3 in 1 – 1 db

Cream coffee – 1 db

Cocozhi – 1 db

Spirulina-120 – 1 db

RG-30 – 1 db

GL-30 – 1 db

Ganozhi fogkrém – 1 db

Ganozhi szappan –  1 db

Starter Kit – 1 db

A csomag értékének 110 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Törzsvásárlói ár: 40440 Ft

Előnyök: A 110%-a az árnak levásárolható a vásárlást követő két évben. Nagyon fair ajánlat a DXN cégtől. Nincs jobb a palettán egy vásárlónak.

Későbbiekben levásárolható összeg azaz pénzügyi nyereség:  44484 Ft

DSP C1 csomag

Kinek ajánljuk? Akik a táplálék-kiegészítőket részesítik előnyben, vagy nem kávéznak. Egy hónap alatt megtapasztalhatják termékeink hatásait és egy igazi egészség kúrát tudunk csinálni a csomagban szereplő termékekkel.

A DXN Dinamikus Start Programjának „C1” csomagja

A csomag tartalma:

GL-90 – 1 db

RG-90 – 1 db

Spirulina-120 – 1 db

Ganozhi fogkrém 40g – 1 db

Starter Kit  – 1 db

A csomag értékének 110 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Törzsvásárlói ár: 38560 Ft

Előnyök: A 110%-a az árnak levásárolható a vásárlást követő két évben. Nagyon fair ajánlat a DXN cégtől. Nincs jobb a palettán egy vásárlónak.  Egy hónap alatt megtapasztalhatják termékeink hatásait és egy igazi egészség kúrát tudunk csinálni a csomagban szereplő termékekkel.

Későbbiekben levásárolható összeg azaz pénzügyi nyereség : 42416 Ft

DSP B csomag

Kinek ajánljuk?  Óvatos duhajoknak! Olyanoknak, akik óvatosan bánnak a befektetéssel, de biztosan nyerni is akarnak.

A DXN Dinamikus Start Programjának “B” csomagja

Csomag tartalma:

Black Coffee – 3 db

Lingzhi coffee 3 in 1 – 3 db

Cream coffee – 3 db

Zhi Mocha – 1 db

Reishi Gano Tea – 1 db

Cocozhi –  1 db

Spirulina 120 – 1 db

RG-90 – 1 db

GL-90 – 1 db

Cordyceps – 1 db

Oroszlánsörény tabletta – 1 db

Ganozhi fogkrém  – 1 db

Ganozhi szappan – 1 db

Ganozhi sampon – 1 db

Starter Kit –  1 db

A csomag értékének 130 %-a a későbbi vásárlások során

a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Törzsvásárlói ár: 125705 Ft

Előnyök: Egy nagyon széles palettát ismerhet meg a vásárló és egy kisebb készlet is adódik, ha ismerősök vásárolni szeretnének a termékekből.

Későbbiekben levásárolható összeg azaz pénzügyi nyereség:  163416Ft

DSP B1 csomag

Kinek ajánljuk?

A DXN Dinamikus csomagjának “B1” csomagja

Csomag tartalma:

Lingzhi Black Coffee – 1 db

DXN Cream Coffee – 1 db

Reishi Gano Tea – 1 db

GL-90 –  2 db

RG-90 – 2 db

Cordyceps – 1 db

Lion’s Mane – 1 db

Spirulina-120 – 2 db

Reishi Mushroom por – 2 db

Ganozhi szappan – 1 db

Ganozhi fogkrém 40g – 1 db

Starter Kit – 1 db

A csomag értékének 130 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Törzsvásárlói ár: 118090Ft

Előnyök: A csomag értékének 130 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Későbbiekben levásárolható összeg azaz pénzügyi nyereség:  153517Ft 

DSP A csomag

Kinek ajánljuk? Hálózatépítőknek, akik az első pillanattól elkötelezettek és tudják, hogy aktívak lesznek. A kávékóstolók legjobb alapanyag beszerzése. Kávézóknak és cukrászdáknak is a legideálisabb csomag.

A DXN Dinamikus Start Programjának „A” csomagja

Csomag tartalma:

Black Coffee – 10 db

Lingzhi coffee 3 in 1 – 10 db

Cream coffee – 10 db

Cocozhi – 5 db

Spirulina 120 – 1 db

RG-90 – 1 db

GL-90 – 1 db

Ganozhi fogkrém – 1 db

Ganozhi szappan – 1 db

Starter Kit – 1 db

A csomag értékének 150 %-a a későbbi vásárlások során

a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Törzsvásárlói ár: 214435Ft

Előnyök: Ezt a csomagot az előre és nagyban gondolkodóknak javasoljuk, akik DXN fogyasztói hálózatot építenek vagy bio- és/vagy gyógynövény boltot üzemeltetőknek is jó ajánlat. A kávékóstolók az egyik legjobb módja, hogy üzletünk növekedjen. Egy ilyen áron beszerzett termék a legideálisabb erre a célra és azonnal értékesíthető is. Kávézóknak pedig a legideálisabb raktárkészlet, hiszen a következő beszerzések már 10% extra nyereséget tartalmaznak.

Későbbiekben levásárolható összeg azaz pénzügyi nyereség :  321652Ft

DSP A1 csomag

Kinek ajánljuk? Aki szeretné az összes DXN terméket kipróbálni, letesztelni és vállalkozó szellemű. Ezt a csomagot az előre és nagyban gondolkodóknak javasoljuk, vagy bio- és/vagy gyógynövény boltot üzemeltetőknek is jó ajánlat.

A DXN Dinamikus Start Programjának „A1” csomagja

Csomag tartalma:

Lingzhi Coffee 3 in 1 – 1 db

Lingzhi Black Coffee – 1 db

DXN Cream Coffee – 1 db

Spirulina Cereal – 1 db

Zhi Mint Plus – 1 db

Spica Tea – 1 db

Reishi Gano Tea – 1 db

GL-90 – 2 db

RG-90 –  2 db

Cordyceps – 2 db

Lion’s Mane – 2 db

Spirulina 120 – 2 db

Spirulina 500 – 1 db

Reishi Mushroom por – 2 db

Gano Massage Oil – 1 db

Ganozhi szappan – 1 db

Ganozhi fogkrém 40g – 1 db

Starter Kit – 1 db

A csomag értékének 150 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható.

Törzsvásárlói ár: 197900 Ft

Előnyök: A csomag árának 150 %-a vásárolható le a vásárlástól számított 4 éven keresztül. Nagy magabiztosságot ad a termékek ismerete és nagyobb hitelességet az ajánlásokkor. Nehéz egy ilyen terméktapasztalattal bíró DXN üzletépítőt megingatni és a kezdetekkor is már tudunk adni saját “forrásból” azonnal termékeket az érdeklődőknek.

Későbbiekben levásárolható összeg azaz pénzügyi nyereség:  296850Ft

Csatlakozott tagként, pedig a csatlakozás dátumától számított 3 hónapon belül a személyesen regisztrált új vásárlók, akik DXN DSP csomagot rendeltek,  értékeinek 30 %-t kapják extra bónuszként! A legpiacképesebb gyors indulás az MLM világában!

Comments are closed.