DXN kozmetikumok – Gempyuri, Mask Pack, Miracle!

DXN kozmetikumok

DXN kozmetikumok – Gempyuri, Mask Pack, Miracle!

3 új termékcsalád kerül a DXN kínálatába, remélhetőleg már ősszel az Európai piacra is.

DXN kozmetikumok

DXN kozmetikumok – Gempyuri, Mask Pack, Miracle!

DXN kozmetikumok - Gempyuri, Mask Pack, Miracle!

DXN kozmetikumok - Gempyuri, Mask Pack, Miracle!Részleteket hamarosan megtudhatjuk a DXN marketing igazgatójától aki 2018 júlisban Magyarországra is ellátogat és bemutatja az új hamarosan bevezetésre kerülő termékeket!

 

DXN kozmetikumok - Gempyuri, Mask Pack, Miracle!

DXN Gempyuri

Az első termékcsalád neve DXN Gempyuri.  Ez egy prémium bőrápoló család
G3 core technológiával. Fontos megjegyezni, hogy a termékek több mint 99%-ban természetes összetevőkből állnak, a kép leírása szerint: hidrolizált micro RNA, peptid
ek, szarvasgomba, és amethiszt, ganoderma és spirulina.

DXN Mask Pack

A második termékcsalád a DXN Mask Pack, amely a hozzájárul a hidratált és táplált bőrhöz.

Három féle maszk lesz kapható. Az első a DXN Gempyuri Mask, amely a fentebb bemutatott termék összetevőit tartalmazza. A második a DXN Teatree Essential Mask, amely mély hidratációt ad a száraz bőrnek, és megnyugtató megoldást nyújt az érzékeny, gyulladt bőrre. A harmadik maszk pedig a DXN Cacao Essential Mask, amely hatékony  kezelést ad a fáradt, ráncos bőrnek, hiszen rendkívül gazdag kollagénben.

DXN Miracle

A harmadik termékcsalád az úgynevezett DXN M Miracle. Ezek a bőrápoló készítmények gazdagok mélytengeri algákban, és a liposzómás technológia segít beépíteni a bőrbe a különböző jótékony hatású mélytengeri összetevőket, például az óceánból származó kollagént.

A DXN az egyik leghíresebb dél-koreai kozmetikai céggel fogott össze, és hozta létre ezeket a legmodernebb technológiával készült hatékony termékeit. Ezek nagyon népszerűek lesznek a fiatalságukat, és bőrük szépségét, és hidratáltságát őrző európai nőknek is!

DXN kozemetikumok bemutatása

Comments are closed.