Szabó Péter: Motiváció Minden Napra szövege.

Szabó Péter: Motiváció Minden Napra szövege.

A legcsodálatosabb dolog a világon az, hogy Te megszülettél. Egy csodálatos ajándék vagy az élettől. Egy igazi áldás. Tisztában vagy azzal, hogy senkinek sem kell bizonyítanod semmit, semmit sem kell megtenned, elérned, vagy letenned az asztalra, Te mindentől függetlenül egy végtelenül értékes és csodálatos ember vagy. A legnagyobb ajándék amit adhatsz a világnak, hogy mersz önmagad lenni és nem akarsz mindenkinek megfelelni.

Szeretetre méltó és szeretni tudó ember vagy. Csak azokat az embereket vonzod be az életedbe akik a legjobbat akarják a számodra. Egyfolytában a pozitív embereket vonzod be az életedbe. Szeretettel és megbecsüléssel állsz minden egyes emberhez, és ők ezt minden alkalommal viszonozzák is feléd.

Tisztában vagy azzal hogy érték vagy a világban. Érték vagy az emberek számára akikkel találkozol és a belőled áradó jósággal, tisztasággal minden alkalommal bearanyozod az életüket.

Nagyszerű ember vagy!

Aki igaz barát, tökéletes partner, és odaadó szerető. Az emberek keresik a társaságod, nagyon szeretnek a közeledben lenni. Megadod minden embernek azt amire a leginkább vágyik, a feltétel nélküli elfogadást. Elfogadod őket olyannak, amilyenek. Nem akarod megváltoztatni őket. Képes vagy megbocsátani és elengedni mindenkit aki valaha is megbántott téged, hisz tudod, hogy mindig mindenki, az akkori legjobb tudása szerint járt el.

Képes vagy elengedni a régit, hogy helyet adj az újnak. Kifogyhatatlan energia és végtelen erő van benned, ezért tudod, hogy bármire képes vagy és bármit megkaphatsz amire csak vágysz.

Bízol önmagadban és bízol a megérzéseidben. Az élet minden területén sikerre vagy ítélve. A lehetőségeid határtalanok és te ki is használod mindezt. Arra születtél, hogy sikeres legyél. Arra születtél, hogy jobbá tedd a világot. Arra születtél, hogy áldást hozz mások életére. Arra születtél, hogy nagyszerű légy. Minden alkalmat megragadsz arra, hogy a saját kedvedben járj, hisz tudod, hogy megérdemled mindazt a jót amit a világ tartogat a számodra.

Azért születtél, hogy élvezd az életet. Határtalan nyugalommal tölt el, hogy saját életed rendezője és főszereplője is vagy. Élvezettel tölt el, hogy tudod, hogy mindig jókor vagy jó helyen, és érzed, hogy az élet hatalmas dolgokat tartogat a számodra, melyeket te nyitott szívvel és tárt karokkal fogadsz.

Nap mint nap kreatív gondolataid és ötleteid támadnak, és egymás után meg is valósítod azokat.

Tisztában vagy azzal, hogy azzá válsz amire a legtöbbet gondolsz, hiszen az életed legfőbb teremtője Te vagy. Ezért mindig csak arra gondolsz amit szeretnél, hogy az életed részévé váljon. Minden helyzetben megtalálod a jót.

A kitartásod és a határozottságod, csodákra képes.

Megteszel mindent ami tőled telik, és elfogadod mindazt ami nem rajtad múlik. Amikor a dolgok jól alakulnak az életedben Te örömmel éled meg azokat, és kíváncsian várod a jövőt, hogy miként lehet még ennél is csodálatosabb az életed minden számodra fontos területen. Minden reggel frissen, fitten, kipihenten, energiával telten ébredsz és egész nap csodálatosan érzed magad a bőrödben. Látod magad ahogy ebben az állapotban éled a napodat.

A hosszú élet egyik legfőbb titka az egészség, ezért rendszeresen sportolsz. A tested egy csodálatos ajándék az életedben, és te ennek megfelelően bánsz vele. Nap nap után megmozgatod és csak azt adod neki ami legjobb számára. Szereted a tested és királyi módon bánsz vele.

Mindig mindenhova időben érkezel. Sugárzik rólad, hogy mennyire jól érzed magad a bőrödben, tele vagy energiával, élvezettel végzed a munkád, hisz azzal foglalkozol ami határtalan boldogsággal tölt el. Ráadásul könnyedén keresel pénzt ezzel, hisz az emberek örömmel fizetnek neked azért, amit a világon a legjobban szeretsz végezni. Látod magad, ahogy olyan emberekkel találkozol akikkel hozzá segítitek egymást céljaitok eléréséhez. Napról napra egyre tisztábban látod a céljaid megvalósulását, és minden alkalommal elönt az a kellemes érzés amit akkor fogsz érezni, amikor a többi ember számára is láthatóvá válik mindez.

A pénz, a bőség, a gazdagság folyamatosan áramlik az életedbe, így a bevételeid és a megtakarításaid is folyamatosan növekednek.

Mindenhol észreveszed a felbukkanó lehetőségeket és ki is használod ezeket.

Folyamatosan vonzod magadhoz az álmaid megvalósításához legmegfelelőbb embereket, eszközöket, és lehetőségeket. Szíved minden kívánsága valóra válik. Akármerre nézel, jobbnál jobb lehetőségeket látsz, tudod, hogy megérdemled a pénzt, méltó vagy a gazdagságra. Gazdag és igazán nagylelkű ember vagy. Örömet és hálát érzel akkor amikor látod, hogy már mások elérték azt amire Te is vágysz. Tudod, hogy Te is a legjobb úton haladsz afelé, hogy ezt az életet élhesd. És ne feled kérlek, hogy egy áldás vagy. Jobb hellyé vált a világ az által, hogy Te megszülettél. És bármi is történjék pillanatnyilag az életedben, Te mindenképpen egy igazán csodálatos és végtelenül értékes ember vagy.

Szabó Péter: Motiváció minden napra videóját, szinte minden nap meghallgatom, ezért döntöttem úgy, hogy ki is írom, hogy esetleg fel is tudjam olvasni, mert azzal mégjobban megerősítem magamban ezeket a gondolatokat.

Ha érdeklődsz Szabó Péter munkássága iránt, és szeretnél részt venni a következő előadások, tréningek valamelyikén, látogass el a http://www.szabo-peter.hu oldalra.

 vissza a főoldalra: https://egeszsegesember.info

Szabó Péter Motiváció Minden Napra szövege

Szabó Péter Motiváció Minden Napra szövege

Comments are closed.