Varga gomba, fülöpjakabi Gyöngyössy Sándor gomba, és más magyar ganodermás cégek.

Varga gomba, fülöpjakabi Gyöngyössy Sándor gomba, és más magyar ganodermás cégek.

varga gombaA gyógygombák minősége rendkívül fontos szempont a választásnál.

Utána természetesen az ár is fontos. De nagyon sok szempont van ami alapján érdemes eldönteni ki honnan veszi a gyógygomba termékeket?!

DXN, Gano Excel, OG, Varga gomba? Ez a videó a DXN ganodermájáról szól, és maga az elnök beszél arról a több évtizedes munkáról, és kutatásról ami miatt méltán mondhatjuk, hogy a DXN ganoderma valóban nagyon jó minőséget képvisel, és az ára is megfizethető, reális!

Vannak cégek:

Vannak cégek akik más cég termékeit forgalmazza, átcsomagolva saját márkájába. Van ahol az ár nagyon elszállt és irreálisan magas.

Van ahol a származás helye ismeretlen, nem tudni hol, milyen farmon, milyen technológiával termesztik?!

Vannak kisebb magyar cégek is akik az egész gomba testet darálják le, és a kapszulájuk,poruk nem hatóanyag kivonat, hanem csupán őrölt gombatest.

varga gomba

Miből készül a por? Nem mindegy!

Pedig a gyógygomba, a ganoderma akkor hatékony ha megfelelő körülmények közt nő, szinte napra ponton a spórák kibocsátása előtt szedik le, ha a hatóanyag kivonása szakszerű és tökéletes, s ha a kapszulákba hatóanyag és nem csupán darált gomba kerül! Márpedig a magyar cégeknél ez olvasható általában: A Ganoderma gombaporon (gomba szár, kalap, spóra) kívül semmilyen más adalékanyagot nem tartalmaz a kapszula.

A DXN 20 kg gombából 1 kg hatóanyagot von ki és az kerül a kapszulákba.

A megfelelő napon leszedett spórából, hideg sajtolással kivont hatóanyag!

Volt ahol a hatóanyagot vízzel vonták ki, és veseproblémák jöttek elő amit a ganodermára fogtak! Pedig a kivonáshoz használt vízben található ásványi anyagokat nem tudta kezelni a vese attól jöttek elő problémák!

Varga gomba vagy más gyógygomba?

Szóval ha a világ legnagyobb ganoderma gyógygombás cégét, a legnagyobb bio ültetvényekkel rendelkező, legtöbb minősítéssel rendelkező cégét keresed mert valódi eredményeket vársz a ganodermától akkor érdemes ezt a videót megnézned, és döntened Varga gyógygomba, magyar házi gyógygomba, Gyöngyösi Sándor, Fülöpjakabi gyógygomba vagy valami ismeretlen eredetű kínai olcsó terméket választasz, vagy esetleg a dupla annyiért kapható Organo Goldot próbálnád ki.

Nézd meg a videót és megérted miért vagyunk biztosak abban hogy a DXN ganodermája a legjobb!

 

Vissza a főoldalra: https://egeszsegesember.info

DXN webáruház ahol a legjobb mínőségű ganoderma kapszulát megveheted:

http://wellnesskavehaz.hu/termekek

És még egy videó a DXN termékek minőségéről:

Comments are closed.