Miskolci József – DXN sampon és kávé tapasztalatok

Miskolci József DXN tapasztalatok

Samponos terméktapasztalat

Miskolci József DXN

Miskolci József DXN

Annak idején DXN-es kávékkal lettem törzsvásárló a cégnél. Mikor azonban elfogyott a korábban használt samponom, nem volt kérdés, hogy DXN-es Ganozhi sampont veszek helyette. Ez így is történt. Onnantól kezdve a mindennapi ganodermás kávém mellett már a samponom is az volt. Ez bizony pedig olyan változást hozott az életembe, amire nem készültem. A DXN előtt évente kb. háromszor- négyszer mentem fodrászhoz. Egész egyszerűen nem volt rá többször szükség, mert bevallom, már nincs túl sok hajam. Aztán kb. egy év után azt vettem észre, hogy egyre sűrűbben kell bejelentkeznem a fodrászhoz. A korábbi 3-4 havi nyiratkozásom fokozatosan ment le 2-3-ra, majd most már ott tartok, hogy egy, másfél havonta be kell jelentkeznem. Adja magát a szóvicc, hogy  már úgy nő a hajam, mint a gomba. Hogy ez a DXN-es kávéktól is, vagy csak a sampontól van így, azt nem tudom, de tény, hogy a fodrászom örülhet.

Miskolci József DXN tapasztalatok

Kávés tapasztalat

Mikor rátaláltam a DXN-re, akkor épp egy nagyon stresszes időszakot éltem meg a munkahelyemen, mert egy olyan határidős projekten dolgoztam, ami egy nagyon nagy nemzetközi cég partnerségét jelenthette számunkra. Viszont, ha nem hoztuk volna a számokat, akkor elbukhattuk volna. Ez alapjaiban érintette a cégünket. A stressz mindennapossá vált bennem, pedig alapvetően egész életemben nyugodt ember voltam. Számomra teljesen új érzéseket hozott bennem létre ez a szituáció és nagyon nem tetszett.

Még az is megfordult a fejemben, hogy munkahelyet kéne váltanom. Mire végigkóstoltam egy try pack-ot, 3-4 nap DXN-es kávézás után valami változott. A stressz egyáltalán nem lett kevesebb, de azt vettem észre magamon, hogy sokkal higgadtabb és nyugodtabb lettem. Nem éreztem azt a nyomást magamon, hogy „Úristen, még mennyi mindent kéne megcsinálni és nem tartok sehol!”. Akkor nagyon érdekes érzés volt, hogy nyugodtabb lettem és jobb lett a kedvem.

Kevésbé kapkodtam és a munkával mégis jobban haladtam. Igazából csak ezután kerestem rá a ganoderma hatásaira és akkor fedeztem fel a wikipédián, hogy sok más pozitív hatása mellett, stesszoldó hatása is van. Tehát én előbb tapasztaltam meg a jótékony hatást, mint hogy olvastam volna róla. Nekem már csak ez miatt az egy hatás miatt bőven megérte, hogy kávé márkát váltottam. Azóta is minden nap iszom a Ligzhi Coffee 3 in 1 kávét, naponta kétszer.

Miskolci József DXN             nemtitok.hu

Start

 

Comments are closed.