DXN – egészséges gondolatok 16

DXN – egészséges gondolatok 16

Hogyan szállj szembe a támadóval?

Az élet sajnos mindenki számára hozhat nehéz helyzeteket. Érhet mindenkit támadás, óhatatlanul is teremhetnek ellenségeink, akik meg akarnak semmisíteni. le akarnak járatni vagy bántani akarnak. A tanmese arról szól, mennyire fontos, hogy sose ijedjünk meg a támadásoktól, ne dobjuk be a törülközőt, adjuk fel vagy meg magunkat, hanem mindig legyünk kreatívak és ötletesek és járjunk túl az ellenség eszén!

A legnagyobb probléma, hogy az emberek nem gondolkodnak, hanem az első akadálynál feladják, és else hiszik magukról, hogy ők győztesen is kijöhetnének egy adott nehéz helyzetből! Kicsi az önbecslésük és sokszor az ellenséget a problémát felnagyitják és szembe se mernek vele szállni! Elkönyvelik a  vereséget anélkül, hogy megpróbálnának szembeszállni vele, felülkerekedni!

Nekem is voltak kemény támadások az életemben. Az egészségem és anyagi biztonságom is többször veszélybe került! De hála Istennek mindig megszabadultam.

A DXN ganoderma és ganodermakávé segített az egészségben és a DXN MLM lehetőség az otthoni munkában és a siker a passzív jövedelem kiépítésében!

Comments are closed.