Ganoderma mellékhatásai

Ganoderma mellékhatásai

ganoderma mellékhatásaiA ganoderma gyógygomba a kínai gyógynövénytár elején szerepel, mivel nincs semmilyen mellékhatása, nem lehet túladagolni, és „mindenre jó”! Valóban az egyik leghíresebb és leghatékonyabb gyógygomba, amit anno be kellett szolgáltatnia annak aki talált belőle a császárnak. Egyedül a császár fogyaszthatta a hosszú élet titkát adó ganoderma – Lingzhi – gyógygombát.

A ganodermának nem lehetnek mellékhatásai, ha a mellékhatás alatt legtöbbször valami negatív dolgot értenek az emberek. Lsd. gyógyszerek mellékhatásaira való figyelmeztetés!

A ganoderma fogyasztásával kapcsolatban azonban meg kell említenünk, hogy valóban hatékonyan beindítják a méregtelenítést és elindíthatnak gyógyulási folyamatokat. Ennek aztán lehetnek eleinte „negatív” tünetei is. A felszabaduló méreganyagoknak el kell távozniuk a testből és ez többféle módon is történhet. Verejtékezéssel,   hányingerrel vagy hasmenéssel is találkozhatunk az első fogyasztás után.

Volt akinek az első pár pohár ganodermakávé után elkezdett  fájni a feje, ami szintén a méregtelenítés jele. Ezektől a tünetektől nem szabad félni, ezek mindig elmúlnak egy-két nap után. Ezért is javasolja mindenki, hogy naponta legalább 2 liter tiszta vizet fogyasszunk el, hogy ezek a méreg anyagok könnyen el tudjanak távozni, és ne okozzanak például fejfájást.

Ganoderma mellékhatásai a javunkra vannak.

Ganoderma mellékhatásaiA ganoderma másik fontos tulajdonsága, hogy szkenneli a szervezetet és megkeresi a betegség kialakuló pontjait, azokat is amiknek idáig nem volt semmilyen tünete. Előfordulhat, hogy felerősíti a szervezet reakcióját, a fájdalmat egy bizonyos helyen, így hívja fel a figyelmet egy esetleges betegség kiinduló pontjára. Ilyen eset volt mikor egy asszonynak a ganoderma szedése után a mellében fájdalmai voltak. Elment orvoshoz és egy kezdődő daganatot találták meg.

A ganoderma a kínai gyógynövénytár első helyén szerepel, pont azért mert nem lehet túladagolni és nincs semmilyen mellékhatása. Ha valamilyen fájdalom vagy panasz keletkezik a ganoderma fogyasztása után, az sohasem a ganoderma negatív hatása, nem a ganoderma „okoz fájdalmat”, hanem ezt a jelzést mindig pozitívan kell értékelni, a gyógyulás beindulásának a jeleként!

Amikor Calgont használunk egy mosógépnél, akkor se mondjuk azt hogy a kijövő szürke koszos folyadék a Calgontól van! A Calgon kitisztítja a mosógép belsejét, és a vízkőnek kosznak el kell először távoznia. Ilyen a méregtelenítés is, kellemetlen de hasznos!

El kell mondanunk, hogy voltak esetek amikor azzal „vádolták” a ganodermát, hogy vesebetegséget okozott. Amikor azonban utána jártak a ganoderma kapszula tartalmának, amit fogyasztottak az emberek, bebizonyosodott, hogy nem a ganodermával volt a probléma. Azzal a vízzel, amivel a hatóanyagot próbálták kivonni belőle. Ez a víz tartalmazott olyan ásványi anyagokat amiket az emberek veséje nem tudott feldolgozni.

Ganoderma mellékhatásai ismertek-e?

A ganoderma több évezredes alkalmazása során bizonyítást nyert, hogy nincsenek mellékhatásai, nem lehet túladagolni és mindenre jó. Ez azt jelenti, hogy a ganoderma gyógygomba nem  konkrét betegségeket kezel, hanem az egész emberi szervezetet támogatja, hogy az minden betegséggel szemben kiválóan lássa el a feladatát.

Ha a ganoderma mellékhatásairól beszélünk, mindenképp ki kell emelni, hogy ezek nem káros mellékhatások, hanem a gyógyulás beindulásának a jelei. Ezek bár eleinte kellemetlenek, de általában mindig gyógyuláshoz vezetnek.  Ha ilyen hatást érzékel, akkor eleinte csökkentse a ganoderma fogyasztás mennyiségét, vagy ha ez esetleg sokáig tart, konzultáljon természetgyógyászával vagy orvosával.

A ganoderma hatása, hogy erősíti a szervezet öngyógyító képességeit, az immunrendszert, karbantartja az ereket lúgosít és méregtelenít, több oxigént biztosít!

Ha élvezni akarod a ganoderma csodás hatásait regisztrálj ingyenesen és vásárolj 20%-al olcsóbban a webáruházunkban:

regisztráció: http://bit.ly/dxningyenregisztracio 

Az itt kapott kóddal tudsz a webáruházban vásárolni a végén pipélva hogy tag vagy és beírva a kapott számot.

webáruház: http://wellnesskavehaz.hu

 

Comments are closed.