Ganoderma gyógygomba árak

Ganoderma gyógygomba árak

DXN új árlista

DXN árlista 2018.január 1-től

A ganoderma gyógygomba ára vizsgálatakor sok szempontot kell figyelembe venni.

ganoderma gyógygomba árakAz első, legfontosabb, hogy az adott ganodermás termék igazából mit tartalmaz. Fontos tudni, hogy a ganoderma gyógygomba értéke a hatóanyagokat tartalmazó részben rejlik. Ezek a gyógygomba micélium, ezek a gombafonalak a micélium, illetve az érett spóra. Ezek a ganoderma hatóanyagokat tartalmazó legértékesebb részei.

Vannak cégek akik a termékeiket a ganoderma gomba teljes testének ledarálásával készítik. Az ő számukra annál értékesebb a gomba, minél nagyobb, mert akkor sokkal több kapszulát tudnak egy gombából készíteni. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a pénzünkért a kapszulában darált gombatestet kapunk, vagy tiszta hatóanyagot.

Az is nagyon fontos, hogy a hatóanyagot milyen módszerrel vonják ki a gombából. Előfordult olyan eset, amikor egy cég ganodermás termékeitől többen vesebetegséget kaptak. Ekkor a ganoderma káros hatásairól kezdtek el beszélni, amíg ki nem derült, hogy nem a ganodermával volt a probléma, hanem azzal a vízzel amivel a hatóanyagot próbálták kivonni. Ez a víz ugyanis olyan ásványi anyagokat, alkotórészeket tartalmazott, amit a vese nem tudott feldolgozni, és így többeknél veseproblémát okozott.

Ganoderma gyógygomba árak – mit tartalmaz?

Nagyon fontos tehát a ganoderma gyógygomba ára vizsgálatakor figyelembe venni, hogy ugyanazért a pénzért a lehető legnagyobb mennyiségű hatóanyagot kapjuk.  A DXN ganodermás termékei nem darált gombatestet tartalmaznak, hanem egy szabadalmaztatott hideg sajtolásos módszerrel vonják ki a 90 napos érett spórából a hatóanyagot. Így 20 kg gombából, 1 kg hatóanyagot állítanak elő. A kapszulák és a ganodermás termékek ezt a hatóanyagot tartalmazzák. Vannak ganodermás cégek akiknek a termékeit nagyon reklámozzák, de ha az ember rákeres az interneten, sehol sem találja meg, hogy a termékek honnét származnak, hol történik a termesztés, hol van a gyár és milyen módszerrel készítik a termékeket.

A termékek darált gombát tartalmaznak, vagy a DXN-hez hasonlóan hatóanyagot. Míg a DXN esetében láthatjuk a farmot, a termesztés a gyártás módját , folyamatait, máshol más termékekkel kapcsolatban ezeket az információkat nem hozzák nyilvánosságra. Így nem tudjuk megítélni, hogy az ő termékük ára igazából milyen minőséget képvisel. Vannak magyar termesztők akik szintén foglalkoznak ganoderma termékek készítésével, de sokuk saját maga írja ki a honlapjára, hogy a gombapor amit árulnak az egész gombatest ledarálásából származik.

A ganoderma gomba ára tehát nagyon fontos hogy mit takar, és úgy gondoljuk, hogy a legjobb minőséget, a legjobb hatóanyag tartalmat a legrégibb és legnagyobb saját ganoderma farmokkal rendelkező DXN biztosítja a fogyasztói számára.

 

Comments are closed.