Gyógyulásom depresszió és pánikbetegségből!

Akkoriban emésztő vágy volt bennem, hogy meggyógyuljak és elmondhassam az embereknek, hogy ez lehetséges! Mikor rám törtek a rohamok, a pánik és a félelem, hogy megörülök, akkor ez reménytelennek tűnt! De állandóan megvallottam a hitemet, leírtam, kimondtam néha kikiabáltam a hitemet a gyógyulásban! Imádkoztam, hálát adtam és kértem Istent mutasson valami kiutat, segítsen megtalálnom a gyógyulás útját! 


De lássuk az előzményeket!
gaborkorhaz2008 novemberében, valószínűleg egy hosszú stresszes időszak következményeként valami stroke szerű történt velem. Vezetés közben felfordult velem a világ, ép hogy megtudtam állni! szabályosan forgott körülöttem minden és  hányni kezdtem. Kiszállni már nem volt erőm, összeestem mint egy bábu. A fiam mellettem volt és tudott mentőt hívni, ami azonnal a neurológiai intézetbe vitt 200 feletti vérnyomással és egekbe szökő pulzussal. Rengeteget számított, hogy a mentős állandóan mondta a nevemet biztatott  nyugtatott és tartotta bennem a lelket! Rögtön betoltak az MRI gépbe, jöttek a hatalmas csattogások ahogy feltérképezte az agyam majd vittek az intenzív osztályra ahol a kínok kínja várt rám. Egy vén haldokló ember a lehető legmocskosabban szidta kiabálva Istent és ez tovább verte fel a vérnyomásom. 

Nagy nehezen helyre pofoztak és 2 hét után “gyógyultan” hazaengedtek bár még erősen szédültem s alig tudtam járni. A konyhapult úgy nézett ki mint valami kis gyógyszertár annyi minden lett felírva, hogy szednem kell De a neheze itt kezdődött! Tarkó fájás, depresszió, pánik rohamok és a reflux keserítették az életem. Azelőtt a depresszióról azt gondoltam az olyan mélabús szomorkodós állapot. Amit akkor átéltem azt nem kívánom senkinek! Pánik, félelem, hallucináció, alvatlanság és persze a pszichoszomatikus betegségek . A háziorvoshoz már szégyelltem lemenni, mert mindig máshol fájt! Mikor muszáj volt vezetnem, közösségbe mennem végig pánikban voltam, vittem magammal mindig a leleteimet rettegve attól, hogy újra rám tör a roham. 

És rám is tört sokszor, azt hittem, ott helyben elájulok vagy meghalok! Iszonyú érzés volt! Muszáj volt pszichiáterhez mennem , de persze azonnal ő is csak a gyógyszereket írta fel, XANAX -ot és Dalsan antidepresszánst kezdtem szedni. Éjszakánként nem tudtam aludni még hajnali 4kor is fent voltam és kétségbeesve kerestem az interneten valami megoldást. Kipróbáltam homeopátiát, mágneságyat kétfajta tablettát is aminek használnia kellett volna stb de semmi se használt. Ott sírtam a folyóson a földre gubbasztva és nem volt reményem, hogy mikor állok helyre, és hogy teremtek biztonságot, megélhetést 8 tagú családomnak! 
Amit az interneten olvastam az antidepresszánsokról nem nyugtatott meg sőt aggódással töltött el! Nem akartam függővé válni, egyre erősebb szereket szedni! A legnagyobb gond az alvászavar volt mivel napközben a 6 gyerek mellett helyt kellett állni, de így hogy éjszaka nem tudtam aludni ez egyre nehezebb volt!

Aztán jött valami, aminek hatására ma már több mint hat éve egészséges vagyok, nem szedek gyógyszereket, és nagyszerűeket alszok.

Elkezdtem fogyasztani a ganodermakávét, a ganoderma kapszulákat, cordyceps gyógygombát és a Spirulina algát és valami történt a szervezetemben, mert fél év után az összes gyógyszeremet le tudtam rakni, az utolsó fél Xanaxot is elhagytam és újból normális életet élhettem, félelmek rettegés és rohamok nélkül! 

Természetesen nem tudom, hogy neked is használna-e, nálad is megtörténne-e a „csoda” hisz mindannyian mások vagyunk, más testi lelki szellemi háttérrel!

Ugyanakkor minden esély is meg van rá, hogy neked is használjon, hisz nem vagyok különleges ember én se, és nem tettem semmi különlegeset. Amit tettem azt te is megtudod tenni, ezért csak bátorítani tudlak, hogy neked is van kiút HA IGAZÁN AKAROD!

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen “reklámra” mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami drága pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel!

Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?

Vagy élsz tovább és szenvedsz, vagy adsz egy esélyt a gyógygombáknak és a Spirulinának, hogy pótolják az esetleges hiányokat, erősítsék a szervezet öngyógyító képességeit, javítsák a vérkeringést és így a sejtek szövetek jobb oxigénellátását, a mérgek elvezetését stb.

Nem vagyok se orvos se természetgyógyász de a tapasztalataim a sajátok és zárójelentéssel bizonyíthatom, hogy amit mondok az valóság!

Dönts helyesen és törj ki a depresszió és a pánik fogságából!

Az oldalon található információk alapján dönthetsz!

Bárcsak én találtam volna ilyen oldalt 2008 ban!

Nagy Gábor – egy boldog gyógyult ember

gabor2

Jane Yau ganoterepeutával aki Malajziából sokszor jött már közénk megosztani ismereteit és tapasztalatait a gyógygombákkal kapcsolatban!

Comments are closed.